Witam
Czy ktoś z was montując gaz i wkładając butlę w miesce koła zapasowego przenosił gdzieś subwoofer??
Ze swoim gazownikiem doszedłem do wniosku,że jeśli już on jest można by go było w jakiś sposób wykorzystać.Pomysł padł na schowek po lewej stronie aby tam wstawić "wnętrzności " subwoofera oczywiście drzwiczki od schowka (może coś jeszcze) trzeba będzie uszsztywnić żywicą i matą bo w nim umieszczę głośnik.Czy ktoś z Was przerabiał takie rozwiązanie??
Pozdrawiam
Butla lpg,a subwoofer
Strona 1 z 1
matys0644 napisał(a):Pomysł padł na schowek po lewej stronie aby tam wstawić "wnętrzności " subwoofera oczywiście drzwiczki od schowka (może coś jeszcze) trzeba będzie uszsztywnić żywicą i matą bo w nim umieszczę głośnik.Czy ktoś z Was przerabiał takie rozwiązanie??
Ciekawe rozwiązanie, aczkolwiek pracowite. Ja swój mam wrzucony w dojazdówkę, która jest w pokrowcu w bagażniku.
- Od: 4 paź 2009, 14:29
- Auto: M6 GG LF
matys0644 napisał(a):Pomysł padł na schowek po lewej stronie aby tam wstawić "wnętrzności " subwoofera oczywiście drzwiczki od schowka (może coś jeszcze) trzeba będzie uszsztywnić żywicą i matą bo w nim umieszczę głośnik.
pomysł moim zdaniem nie głupi jeśli wykonasz to porządnie. Audi A4 ma na przykład oryginalnie mocowany subwoofer w prawym boczku bagażnika i jakoś to gra, więc próbuj
mam na to cały dzień jak chłopaki będą zakładać instalację ale już wydaje mi się że montaż samego głośnika w otwarciu schowka może nie wypalić gdyż w trakcie grania i drgania głośnika może się otworzyć choć zobaczę jak to wyjdzie ale płyta będzie leżał w rezerwie jak by spełniły się moje przepowiednie,a co do samego pomysłu zapożyczyłem go z poprzedniego auta Omegi C
- Od: 7 paź 2008, 17:16
- Auto: M6 2004
2,3 AWD+ automat
Co do zagospodarowania suba w schowku – może pod fotelem kierowcy da radę go jakoś upchnąć?
nie wejdzie za wysoki,a z drugiej strony jest regulowany góra-dół,a z nowu pod pasażerem jest wzmacniacz jutro będe działał więc dam znać jak to wyszło
Ostatnio edytowano 29 gru 2010, 23:48 przez matys0644, łącznie edytowano 1 raz
2,3 AWD+ automat
usztywniłem schodek włóknem i żywicą lecz nie miałem dalej czasu na montaż glośnika ale schowek spokojnie utrzyma(oczywiście nie żałując włókna i zywicy) ten głośnik bo nie jest to jakiś gigant o ile się nie mylę 15cm
Ale najważniejsze,że tankując jest teraz uśmiech na tważy 45l i 115zł
Ale najważniejsze,że tankując jest teraz uśmiech na tważy 45l i 115zł

2,3 AWD+ automat
Strona 1 z 1