Markopolo13 napisał(a):nakładki na pedały ............347zł montaż 120zł
podpórka lewej nogi ......... 301zł montaż 100zł
Nakładki sobie kupiłem... myślałem też nad podstopnicą ale stwierdziłem ze nie warto tyle płacić za jeden element
www.mazdaspeed.pl
Markopolo13 napisał(a):nakładki na pedały ............347zł montaż 120zł
podpórka lewej nogi ......... 301zł montaż 100zł
Nakładki sobie kupiłem...
Bari napisał(a):Właśnie też chciałem dołożyć światełka... Myślałem ze to wychodzi 920zł (i tak sporo) a prawie 1400 to już w ogóle. Myślę jeszcze nad kupnem używanych np. rozbita trójka- szukam na allegro ale nie ma nic.
ZOOMik napisał(a):Nie ma się co znowu tak spieszyć, bo nie często się tych świateł używa a w zasadzie powinno zgodnie z KD, bo nadużywane to i owszem są na naszych drogach...niestetySzukać na spokojnie i kupić dużo taniej używane to właśnie chyba będzie najbardziej rozsądne wyjście w tej sytuacji.
Jarlath napisał(a):Witam,
Pozwolę sobie zapytać, czy macie może jakieś namiary na dobrze dopasowane dywaniki na zimę. Kupiłem już jeden komplet ale okazuje się, że "rynienka" nie do końca pasuje i woda na zakrętach ma skłonności do uciekania (mimo, że wody jest niewiele) a i do jakości mam wiele zastrzeżeń. Nawet jest ogumowana "podstópka", ale powiem szczerze, że nie jest to czego oczekiwałem. W zasadzie Seicento mojej żony miało lepsze dywaniki.
Proszę o jakieś namiary – w salonie raczej nic nie mają bo pytałem...
Jarlath napisał(a):Dywaniki z alle, mają dodatkowy "podstopnik" innych nie ma. Nie, żebym chciał robić anty-relkamę, ale napiszę, że od użytkownika "max-dywanik". Inni kupowali do innych marek i było 100% OK, do Mazdy im jednak nie wyszło
Chętnie zapłacę nawet poważniejszą kasę, ale żeby działały poprawnie.
@ZOOMik – jak Ci się spisują welurowe? Ja staram się dość mocno odśnieżać buty przed wejściem do samochodu, ale i tak po kilku dniach muszę pozbyć się wody – dlatego przydaje się rant dookoła dywanika.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość