IraZ napisał(a):piersi....
no najlepsze są takie naturalne bez panierki w temperaturze 36,6

www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):no najlepsze są takie naturalne bez panierki w temperaturze 36,6
Myjk napisał(a):Powinien być jeden pokaźny placek w zasadzie, ale wolę zrobić parę małych, są wtedy lepsze w smaku.
nemi napisał(a):Dużego nie umiem przewrócić tak, żeby nie połamać
nemi napisał(a):Ostatnio nawet poharatałem paluchy na tarce i... odechciało mi się
Myjk napisał(a):Robota sobie kup, dużo nie kosztuje.
Myjk napisał(a):ja zrobię placki (ale uwaga, robię nietypowe, chrupkie choć nie spalone, z pewnością nie takie rozmemłane krowie placki jak serwują w "knajpach"), Ty zmontujesz wkład
Myjk napisał(a):latoroślą
to jakieś dziwne te piersi masz z pierzemnemi napisał(a):Mam teraz w lodówce naturalne, bez panierki, oskubane z pierza i skóry w temperaturze 3 stopni. Jestem gotów je podgrzać w mikrofalówce do temperatury 36,6 i chciałbym zobaczyć Twoją minę, kiedy jesz te "najlepsze naturalne bez panierki".
Myjk napisał(a):Ja się szykuję dzisiaj na placki po zbójnicku* (czy jak kto woli po węgiersku*)!
bartezm napisał(a): 29 lis 2010 20:41
przez ostatni tydzien jadlem na obiad kartofle z grilowana kielbasa, podsmazana cebulka i ogorkami.
Dzis dla odmiany polozylem ogorka z drugiej strony talerza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości