www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):delektowanie się jak moja GF pięknie wychodzi z zakrętów
DamianMX6 napisał(a):Radex napisał(a):delektowanie się jak moja GF pięknie wychodzi z zakrętów
taaaaa
alk80 napisał(a):w końcu spot był to umył
Radex napisał(a):oślepia mnie skromność która bije z Twojej wypowiedzi Damianie![]()
DamianMX6 napisał(a)::|![]()
DamianMX6 napisał(a):Jak wstawisz te H&R o których kiedyś rozmawialiśmy to zrozumiesz o czym mowa i co daje frajdę a co tylko się taką frajdą wydaje. A autko pięknie utrzymane i aż prosi się o -35mm i 17''.
Ale wygląda pięknie jak wychodzi z zakrętu
zagloba1987 napisał(a):Zastanów się po co ci auto z 300KM silnikiem jak jedziesz dokladnie tak samo jak autem z 130KM?
Mev napisał(a):zagloba1987 napisał(a):Zastanów się po co ci auto z 300KM silnikiem jak jedziesz dokladnie tak samo jak autem z 130KM?
"A czemu nie?" – wystarczający argument?
Wolę mieć mocne auto i jeździć nim wolno jak mi się podoba, niż słabe i się wkurzać, że jak chcę "przycisnąć" to nie mam czym
Radex napisał(a):dokładnie, nie wiem skąd też u ludzi takie przekonanie że jak ma pod maską 300KM to na światłach ma startować z 8000obrotów.
dżizys, może nie ma ochoty? ale za to jak będzie miał ochotę to tak jak mówi Mev "przyciśnie"
trochę inną sprawą jest rzecz że przy obecnym natężeniu ruchu (nie wspomnę o warunkach na drodze w zimę) nie ma i tak jak pocisnąć![]()
fakt jest taki że jeden lubi córke, a drugi woli matke i każdy ma prawo jeździć sobie jak mu się podoba i czym mu się podoba
Radex napisał(a):namiętnie także szukam pakietu JDM od mazdy capella wagon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości