Jak byście panowie nabyli sobie np. Madzie RX8 tą najmocniejszą wersję (270Km chyba) przy masie pudełka po zapałkach to nagle by wam zaczęło podobać się i ściganie ze świateł, bo mało kto by powalczył 
www.mazdaspeed.pl
Jak byście panowie nabyli sobie np. Madzie RX8 tą najmocniejszą wersję (270Km chyba) przy masie pudełka po zapałkach to nagle by wam zaczęło podobać się i ściganie ze świateł, bo mało kto by powalczył 

Radex napisał(a):delektowanie się jak moja GF pięknie wychodzi z zakrętów
DamianMX6 napisał(a):Radex napisał(a):delektowanie się jak moja GF pięknie wychodzi z zakrętów
taaaaa
to pewnie moje wchodzi w zakręt jak taczka
pozdro
alk80 napisał(a):w końcu spot był to umył
Radex napisał(a):oślepia mnie skromność która bije z Twojej wypowiedzi Damianie![]()

DamianMX6 napisał(a)::|![]()
DamianMX6 napisał(a):Jak wstawisz te H&R o których kiedyś rozmawialiśmy to zrozumiesz o czym mowa i co daje frajdę a co tylko się taką frajdą wydaje. A autko pięknie utrzymane i aż prosi się o -35mm i 17''.
Ale wygląda pięknie jak wychodzi z zakrętu

zagloba1987 napisał(a):Zastanów się po co ci auto z 300KM silnikiem jak jedziesz dokladnie tak samo jak autem z 130KM?
Mev napisał(a):zagloba1987 napisał(a):Zastanów się po co ci auto z 300KM silnikiem jak jedziesz dokladnie tak samo jak autem z 130KM?
"A czemu nie?" – wystarczający argument?
Wolę mieć mocne auto i jeździć nim wolno jak mi się podoba, niż słabe i się wkurzać, że jak chcę "przycisnąć" to nie mam czym
Radex napisał(a):dokładnie, nie wiem skąd też u ludzi takie przekonanie że jak ma pod maską 300KM to na światłach ma startować z 8000obrotów.
dżizys, może nie ma ochoty? ale za to jak będzie miał ochotę to tak jak mówi Mev "przyciśnie"
trochę inną sprawą jest rzecz że przy obecnym natężeniu ruchu (nie wspomnę o warunkach na drodze w zimę) nie ma i tak jak pocisnąć![]()
fakt jest taki że jeden lubi córke, a drugi woli matke i każdy ma prawo jeździć sobie jak mu się podoba i czym mu się podoba
.
kanapy złożona a na niej deski 
Radex napisał(a):namiętnie także szukam pakietu JDM od mazdy capella wagon

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości