Witam
Dzisiaj rano po odpaleniu samochodu ciągle na desce świecą się te kontrolki jaki jest powód? Płyn hamulcowy jest, klocki są w porządku.
Kontrolka ABS i ręcznego – dlaczego się świecą
Strona 1 z 1
- Od: 20 lut 2009, 08:55
- Auto: Mazda 626 2.0 DITD 2000 r.
Witam
Poczytam wątek. Póki co po kilku odpaleniach kontrolka ręcznego zgasła świeci się tylko ABS
Poczytam wątek. Póki co po kilku odpaleniach kontrolka ręcznego zgasła świeci się tylko ABS
proponuje sprawdzic poziom plynu hamulcowego
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
umcyk napisał(a):proponuje sprawdzic poziom plynu hamulcowego
Przecież pisał że jest.
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Problem udało mi się połowicznie rozwiązać. Co do kontrolki ręcznego okazało się, że nie odbija na jednym kole ręczny, naprawiłem to kontrolka nie świeci. Ale kontrolka ABS nadal, czy jakiś czujnik uległ uszkodzeniu?
hmm jak to zrobić?
Strona 1 z 1