+ na przekaźnik złapałem z tego zaznaczonego poniżej przewodu. Nie wiem tylko do czego ten przewód służy normalnie i boję se żeby nie zrobić jakiegoś bałaganu. Puki co wszystko działa jak należy

www.mazdaspeed.pl
jack7 napisał(a):PS. To nie jest produkt renault.
jack7 napisał(a):czekam, aż sprawdzicie to w praktyce
O ile pamiętam, po zamontowaniu podgrzewacza w twoim aucie już nie było takich mrozów, przy których mazdy "padały". O ile wiem podgrzewacz produkuje firma stanadyne z USA, a renault w niektórych autach to stosuje.Grzyby napisał(a):Ja już sprawdziłem poprzedniej zimy. Polecam.
jack7 napisał(a):O ile wiem podgrzewacz produkuje firma stanadyne z USA, a renault w niektórych autach to stosuje.
jack7 napisał(a):O ile pamiętam, po zamontowaniu podgrzewacza w twoim aucie już nie było takich mrozów, przy których mazdy "padały".
ckm52 napisał(a):.... Ponieważ ingerujemy w rury doprowadzające paliwo, na pewno trochę tego płynu się wyleje (mimo, że pompka nie pracuje). Czy może dojść do zapowietrzenia układu paliwowego po takiej operacji i czy trzeba będzie odpowietrzyć ten układ?. ..Pozdrawiam.
Grzyby napisał(a):Niezbędne jest dokupienie przewodu paliwowego (gumowego) – ja zastosowałem długość 70cm.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6