Lista przebojów forum – muzyka do samochodu
No to jak jestesmy przy "rockowych" brzmieniach:
Niezawodny Henry Rollins
najpiekniejszy polski utwor jaki kiedykolwiek powstal
i troche lzejsze amerykanckie granie
wracajac do naszego kraju, najlepsza wokalistka w tym kraju (pomimo potkniecia z ostatnia plyta, chociaz i tak nie odbiega jakosciowo od tekstow z poprzednich jej plyt)
a tu drugie wedlug mnie miejsce wsrod rockowych wokalistek w kraju
Niezawodny Henry Rollins
najpiekniejszy polski utwor jaki kiedykolwiek powstal
i troche lzejsze amerykanckie granie
wracajac do naszego kraju, najlepsza wokalistka w tym kraju (pomimo potkniecia z ostatnia plyta, chociaz i tak nie odbiega jakosciowo od tekstow z poprzednich jej plyt)
a tu drugie wedlug mnie miejsce wsrod rockowych wokalistek w kraju
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko

- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Polecam lubiącym czarne brzmienie: Capone-N-Noreaga.
Najnowsza płyta "The War Report 2 Report The War" w samochodzie na prawdę sprzyja
Najnowsza płyta "The War Report 2 Report The War" w samochodzie na prawdę sprzyja

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Amroz ALE NUTA

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW

- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Powrót do klasyków

- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Może nie moje klimaty ale naprawde ciekawie grają :-D
a to już bardziej mi leży :–)
a to takie Szwajcarskie cóś :–)
a to w mojej opinii jeden z najpiękniejszych głosów w muzyce rockowej, zaraz po Angeli :–)
i żeby nie było że nie słucham polskiej muzy :-P
i...
a to już bardziej mi leży :–)
a to takie Szwajcarskie cóś :–)
a to w mojej opinii jeden z najpiękniejszych głosów w muzyce rockowej, zaraz po Angeli :–)
i żeby nie było że nie słucham polskiej muzy :-P
i...
..::Born To Rise Hell::..
Witajcie,
Ja czasem lubię sobie w aucie posłuchać łomotów, ale jakoś lepiej mi się jedzie przy starym hard rocku i heavy metalu – jak dla mnie rządzą tu lata osiemdziesiąte: Deep Purple, Thin Lizzy, ZZ Top, Ozzy, AC/DC, Judas Priest, The Cult, wczesny Danzig itd.
Ostatnio jednak, przy jesiennej pogodzie, genialnie mi się jeździ po mieście przy "The Wall" Pink Floyd. Swoją drogą, czy ktoś z Was wybiera się może na jeden z koncertów Watersa w Atlas Arenie w kwietniu przyszłego roku?
Pozdrowienia
Ja czasem lubię sobie w aucie posłuchać łomotów, ale jakoś lepiej mi się jedzie przy starym hard rocku i heavy metalu – jak dla mnie rządzą tu lata osiemdziesiąte: Deep Purple, Thin Lizzy, ZZ Top, Ozzy, AC/DC, Judas Priest, The Cult, wczesny Danzig itd.
Ostatnio jednak, przy jesiennej pogodzie, genialnie mi się jeździ po mieście przy "The Wall" Pink Floyd. Swoją drogą, czy ktoś z Was wybiera się może na jeden z koncertów Watersa w Atlas Arenie w kwietniu przyszłego roku?
Pozdrowienia

- Od: 7 wrz 2010, 23:35
- Auto: Mazda 3 '2005, benzyna 1.6, hatchback
Ja też chętnie jeżdżę przy takiej muzie, ostatnio bardzo dobrze prowadzi mi się przy Marillionie,
A co do Floydów to najlepszą płytką do auta jest "Meddle" :–)
Ja się wybieram
A co do Floydów to najlepszą płytką do auta jest "Meddle" :–)
Ja się wybieram

Ostatnio edytowano 16 wrz 2010, 13:09 przez JohnnyB, łącznie edytowano 2 razy
..::Born To Rise Hell::..
Przy takiej muzyce stwarzałbym zagrozenie na drodze. Nie skupilbym sie na niczym
Kazdy slucha tego co lubi to zrozumiale, ale wymeczyloby mnie to tak ze pozniej moglbym w domu dostac jakiegos ataku nie oczekiwanej agresji ( gdyby zupa była za słona ) co raczej nie ucieszyłoby osób będących w moim otoczeniu
Kazdy slucha tego co lubi to zrozumiale, ale wymeczyloby mnie to tak ze pozniej moglbym w domu dostac jakiegos ataku nie oczekiwanej agresji ( gdyby zupa była za słona ) co raczej nie ucieszyłoby osób będących w moim otoczeniu

-
Szalotka
JohnnyB uwazam ze kawałek Zacier – Kebap w cienkim cieście miażdży cyce 
a ja to pomykam przy zespole Cała Góra Barwinków – lekkie reegeeeeeeeeeeee
Tomcio1972 ;–)

- Od: 15 maja 2009, 22:05
- Auto: mazda 626 comprex RF-CX 1995 była obecnie 121 db 1991 1,3benzin
a mnie ostatnio wzieło na kawałki hiphopowe
cos w stylu dj 600W, wwo, pezet, eldo, peja.... fajnie posłuchac takiego łomotu
chociaż nie powiem ale taki bardziej dyskotekowy hh jak "letni chamski podryw" też jest niezły 
cos w stylu dj 600W, wwo, pezet, eldo, peja.... fajnie posłuchac takiego łomotu 

Nic na siłę... lewy pas, gaz i płynę...

- Od: 20 wrz 2010, 13:46
- Auto: Mazda 323f BA 96'