Lista przebojów forum – muzyka do samochodu
No to jak jestesmy przy "rockowych" brzmieniach:
Niezawodny Henry Rollins
najpiekniejszy polski utwor jaki kiedykolwiek powstal
i troche lzejsze amerykanckie granie
wracajac do naszego kraju, najlepsza wokalistka w tym kraju (pomimo potkniecia z ostatnia plyta, chociaz i tak nie odbiega jakosciowo od tekstow z poprzednich jej plyt)
a tu drugie wedlug mnie miejsce wsrod rockowych wokalistek w kraju
Niezawodny Henry Rollins
najpiekniejszy polski utwor jaki kiedykolwiek powstal
i troche lzejsze amerykanckie granie
wracajac do naszego kraju, najlepsza wokalistka w tym kraju (pomimo potkniecia z ostatnia plyta, chociaz i tak nie odbiega jakosciowo od tekstow z poprzednich jej plyt)
a tu drugie wedlug mnie miejsce wsrod rockowych wokalistek w kraju
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Polecam lubiącym czarne brzmienie: Capone-N-Noreaga.
Najnowsza płyta "The War Report 2 Report The War" w samochodzie na prawdę sprzyja
Najnowsza płyta "The War Report 2 Report The War" w samochodzie na prawdę sprzyja

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Amroz ALE NUTA

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Powrót do klasyków
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Może nie moje klimaty ale naprawde ciekawie grają :-D
a to już bardziej mi leży :–)
a to takie Szwajcarskie cóś :–)
a to w mojej opinii jeden z najpiękniejszych głosów w muzyce rockowej, zaraz po Angeli :–)
i żeby nie było że nie słucham polskiej muzy :-P
i...
a to już bardziej mi leży :–)
a to takie Szwajcarskie cóś :–)
a to w mojej opinii jeden z najpiękniejszych głosów w muzyce rockowej, zaraz po Angeli :–)
i żeby nie było że nie słucham polskiej muzy :-P
i...
..::Born To Rise Hell::..
Witajcie,
Ja czasem lubię sobie w aucie posłuchać łomotów, ale jakoś lepiej mi się jedzie przy starym hard rocku i heavy metalu – jak dla mnie rządzą tu lata osiemdziesiąte: Deep Purple, Thin Lizzy, ZZ Top, Ozzy, AC/DC, Judas Priest, The Cult, wczesny Danzig itd.
Ostatnio jednak, przy jesiennej pogodzie, genialnie mi się jeździ po mieście przy "The Wall" Pink Floyd. Swoją drogą, czy ktoś z Was wybiera się może na jeden z koncertów Watersa w Atlas Arenie w kwietniu przyszłego roku?
Pozdrowienia
Ja czasem lubię sobie w aucie posłuchać łomotów, ale jakoś lepiej mi się jedzie przy starym hard rocku i heavy metalu – jak dla mnie rządzą tu lata osiemdziesiąte: Deep Purple, Thin Lizzy, ZZ Top, Ozzy, AC/DC, Judas Priest, The Cult, wczesny Danzig itd.
Ostatnio jednak, przy jesiennej pogodzie, genialnie mi się jeździ po mieście przy "The Wall" Pink Floyd. Swoją drogą, czy ktoś z Was wybiera się może na jeden z koncertów Watersa w Atlas Arenie w kwietniu przyszłego roku?
Pozdrowienia
- Od: 7 wrz 2010, 23:35
- Auto: Mazda 3 '2005, benzyna 1.6, hatchback
Ja też chętnie jeżdżę przy takiej muzie, ostatnio bardzo dobrze prowadzi mi się przy Marillionie,
A co do Floydów to najlepszą płytką do auta jest "Meddle" :–)
Ja się wybieram
A co do Floydów to najlepszą płytką do auta jest "Meddle" :–)
Ja się wybieram

Ostatnio edytowano 16 wrz 2010, 13:09 przez JohnnyB, łącznie edytowano 2 razy
..::Born To Rise Hell::..
Przy takiej muzyce stwarzałbym zagrozenie na drodze. Nie skupilbym sie na niczym
Kazdy slucha tego co lubi to zrozumiale, ale wymeczyloby mnie to tak ze pozniej moglbym w domu dostac jakiegos ataku nie oczekiwanej agresji ( gdyby zupa była za słona ) co raczej nie ucieszyłoby osób będących w moim otoczeniu

Kazdy slucha tego co lubi to zrozumiale, ale wymeczyloby mnie to tak ze pozniej moglbym w domu dostac jakiegos ataku nie oczekiwanej agresji ( gdyby zupa była za słona ) co raczej nie ucieszyłoby osób będących w moim otoczeniu

-
Szalotka
JohnnyB uwazam ze kawałek Zacier – Kebap w cienkim cieście miażdży cyce 
a ja to pomykam przy zespole Cała Góra Barwinków – lekkie reegeeeeeeeeeeee
Tomcio1972 ;–)
- Od: 15 maja 2009, 22:05
- Auto: mazda 626 comprex RF-CX 1995 była obecnie 121 db 1991 1,3benzin
a mnie ostatnio wzieło na kawałki hiphopowe
cos w stylu dj 600W, wwo, pezet, eldo, peja.... fajnie posłuchac takiego łomotu
chociaż nie powiem ale taki bardziej dyskotekowy hh jak "letni chamski podryw" też jest niezły 

Nic na siłę... lewy pas, gaz i płynę...
- Od: 20 wrz 2010, 13:46
- Auto: Mazda 323f BA 96'