pinky napisał(a):Jacek też bym z chęcią zobaczył jak to się teraz odpycha, czasy mieliśmy porównywalne w Sochaczewie ciekawe jak teraz

Wtedy mieliśmy podobne ale u ciebie bardzo dużo sie zmieniło a ja praktycznie stoje w miejscu z projektem także teraz zmasakrowałbyś mnie
misiekwaw napisał(a):albo coś mnie ominęło i od widniejących w Twoim podpisie czasów dużo się zmieniło albo Impreza była zepsuta
A tak z ciekawości: jakie czasy robi seryjna Impreza na ćwiartkę? Bo rozumiem, że Imprezy Ravo w na zlocie w Sochaczewie nie bierzemy pod uwagę bo teraz oficjalnie była wtedy zepsuta?
misiekwaw napisał(a):Widząc ją popłakał się ze śmiechu o dlatego wolno jechał

To zupełnie tak jak ja kiedy czytam sobie niektóre takie posty. Jak np. takie sprzed zlotu w Sochaczewie, kiedy niektórzy nie dawali najmniejszych szans mojej Mazdzie w porównaniu do np. Corolli Trolla. No a potem porównując czasy okazało się coś innego.
misiekwaw napisał(a):Czasem warto zachować odrobinę realizmu

Oczywiście jak najbardziej zachowuje. Dla przykładu Mitsubishi Eclipse 2.0 turbo 213KM robi seryjnie niskie 15-ki na ćwiartkę. To auto chyba ma porównywalne osiągi z Imprezą GT? Kiedyś właśnie miałem takiego Eclipse tak więc mam porównanie i wiem, że był on wolniejszy od mojej Mazdy. Także wytłumacz mi proszę w którym momencie ja nie zachowuje realizmu? Wiem, że cięzko uwierzyć aby wolnossące 1.8 mogło jeździć porównywalnie z SERYJNYM 2.0 turbo ale myśałem, że po zlocie w Sochaczewie nie którzy przejrzą na oczy

Dzisiaj np. zmasakowałem Leona (pierwsza generacja) 1.8 turbo 180KM no ale napewno albo spadł mu jakis wężyk albo sprzęgło mu się ślizgało albo zatankował kiepskie paliwo na Lukoil (niepotrzebne skreślić)
Marcin1mazda napisał(a):Jaką masz Jacku metodę na docieranie? Bo na wielu forach wyczytałem, że najlepsza jest metoda na " Ostro"
Tak, w moim przypadku sprawdziła sie tylko metoda "na ostro". Ale byc może zależy to też od producenta pierścieni. Ja zastosowałem się do zaleceń producenta:
http://www.hastingsmfg.com/ServiceTips/breakin_procedure.htm