Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Ja wczoraj z żalu za stratą opony w moto zlałem bańkę Żubrem 

nie no skąd, siedziałem przy nim 

Waluś napisał(a):nie no skąd, siedziałem przy nim
No tak

-
Szalotka
piłem dobrego drina wczoraj. kobieta moja zrobiła.
Szklanka 250 ml a w niej wódka (w ilości jakiej kto lubi
), sprite bądź dobre też z tonikiem i na sam koniec wrzucamy do szklanki plasterek ogórka
niby z tym ogórkiem nie zapowiada sie apetycznie ale mi bardzo posmakowało
nie wiem jak ten drin się nazywa ale polecam 
Szklanka 250 ml a w niej wódka (w ilości jakiej kto lubi
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
Tyskie w małych butelkach (0,33) 
Kiedyś piłem tyskie w puszce, potem przerzuciłem się na butelki (0,5). Po jakimś czasie piwa z puszki już nie tknąłem (siki). Teraz od pół roku tylko tyskie w małych butelkach, ostatnio kupiłem w zwykłych bo nie było w małych i ledwo wypiłem te siki
I każdy to potwierdza, 90% piwowiczów jakich znam nauczyłem pić piwo w małych butelkach i KAŻDY mówi że jest dużo lepsze 
Mała buteleczka ma same zalety
jest odkręcana, jest poręczna, piwo nie zdąży się ogrzać ani wygazować, no i sama zawartość ma lepszy smak.
Niedawno gadałem ze znajomym co robi w browarze tyskim i rozmowa zeszła na to że piwo w małych butelkach jest smaczniejsze. Odpowiedział że pierwszy gatunek leja do małych butelek, drugi do butelek 0,5 i 0,6 a trzeci do puszek
Kiedyś piłem tyskie w puszce, potem przerzuciłem się na butelki (0,5). Po jakimś czasie piwa z puszki już nie tknąłem (siki). Teraz od pół roku tylko tyskie w małych butelkach, ostatnio kupiłem w zwykłych bo nie było w małych i ledwo wypiłem te siki
Mała buteleczka ma same zalety
Niedawno gadałem ze znajomym co robi w browarze tyskim i rozmowa zeszła na to że piwo w małych butelkach jest smaczniejsze. Odpowiedział że pierwszy gatunek leja do małych butelek, drugi do butelek 0,5 i 0,6 a trzeci do puszek
- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
siwy1857 napisał(a):dawaj dzisiaj saiadamy o 22 przed kompem, uruchmiamy skype i zaczynamy razem tankowac heh
będziemy się dzielić spostrzeżeniami na temat trunkuale polecam dobre to
Tego jeszcze nie w kinie nie grali

Młody.
No co ? każdy sposób jest dobry, byle by w dyni zaszumiało 

Dwa Zywce na spocie regionalnym. Pozniej Lech przy instalacji nowego akumulatora w garazu plus ustawianie radia i na dzisiaj wystarczy. Podziekował i na zdrowie wszystkim popijacym dzisiejszego wieczoru 
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Dwa Zywce na spocie regionalnym. Pozniej Lech przy instalacji nowego akumulatora w garazu plus ustawianie radia i na dzisiaj wystarczy. Podziekował i na zdrowie wszystkim popijacym dzisiejszego wieczoru
jakos nie mam ochote na picie gdy taka pogoda za oknem..
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
yyyy a co przeziębiłeś się
bo ja dzisiaj z racji pogody wolne dostałem i od samego rana chodzą za mną puszki, aż do teraz. Dziś dobrze posiedzieć przy Żubrze
aaa i popcorn sobie z nudów uwędziłem w radarze