noszę się z zamiarem kupienia autka, którym będę woziła dzieci i poruszała sie po jakże przyjaznej Warszawie. Zależy mi na tym, by było bezpieczne i sprytne
dziękuję
wiola
www.mazdaspeed.pl
wiolkinson napisał(a): a golf to takie pudeło – nie podoba mi się...
wiolkinson napisał(a):Panowie rzućcie proszę okiem na to:http://otomoto.pl/mazda-3-bezwypadkowa- ... 76574.html
Myślicie, że godna uwagi? a czy jest jakiś przekręt w aucie sprowadzonym, którego w ASO nie wykryją?
Ostatni wpis w systemie z sierpnia 2009 roku przy przebiegu 84 tys.km.
Samochód kupiony bezpośrednio od dealera. MAZDA jest w stanie idealnym, Auto jest 100% BEZWYPADKOWE. Oryginalny przebieg potwierdzony książką serwisowa, oraz danymi z Europejskiego Systemu MAZDY– DSR możliwość sprawdzenia w ASO po numerze nadwozia (VIN). Ostatni wpis w systemie z sierpnia 2009 roku przy przebiegu 84 tys.km. Pełna dokumentacja, dwa oryginalne kluczyki. Wnętrze bardzo zadbane, niepalone, charakterystyczny zapach marki. Od nowości samochód miał tylko jednego właściciela – nie była to firma!! Auto sprowadzone do Polski, przegląd techniczny ważny do sierpnia 2012 roku. Samochód nie wymaga absolutnie żadnego wkłady finansowego.
Button napisał(a):No i na oględziny trzeba jechać z kimś kto rozsądnie podejdzie do zakupu, bo Ty sama mogłabyś być nieobiektywna
nemi napisał(a):...czyli w pierwszych 2 latach ktoś przejechał 40.000 km rocznie. Założyłbym, że trend się utrzymał, więc dziś przebieg jest powyżej 120.000 km, a handlarz ustawił licznik tuż przed psychologiczną barierą 100.000 km.
miru1968 napisał(a):wybierałem między BMW seria1, Audi a 3 i Mazda
wogo napisał(a):V 1.9TDI 105KM
bartezm napisał(a):kolo dwumasowe – nie wiem jak ma sie sprawa z automatem, ale wydaje mi sie ze bedzie trwalsze
wiolkinson napisał(a):i żebym nie musiała wyłączać klimy, jak będę chciała kogoś wyprzedzić i załączyć NITRO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości