Kuguar napisał(a):Maciej Loret nie wiem jakim audi jeździłeś
Najwięcej A4 1998r i 2005r.
Kuguar napisał(a):czy autko które przerabiasz aby było jedyne w swoim rodzaju a nie takie jak każdy może mieć nie może mieć duszy?
Auta z duszą już je mają. Bez jakichkolwiek przeróbek. Więcej, jakiekolwiek przeróbki mogą tę duszę zniweczyć...
Kuguar napisał(a): Pozatym Audi to Audi wzbudzają szacunek raczej troche inaczej niż francuzy
Francuzy mogą wzbudzać taki sam szacunek jak Audi.
Kuguar napisał(a):Ja z kolei założyłem świecące wentyle do roweru górskiego Romet. On też jest wyjątkowy i ma duszę
Blu-ray na wydechu dodaje +6 do duszy...
Kuguar napisał(a):Nie znam ludzi którzy kupują audi i uważają francuzy za dobre auta
Jak to się dzieje, że w Polsce sprzedaje się wielokrotnie więcej Renault niż Audi?
Nie zdziwiłbym się gdyby w Niemczech było podobnie...
Kuguar napisał(a):znam bardzo wielu właścicieli Niemców zaczynając od klubów BMW AUDI PORCHE
Ja znam Niemca, który twierdzi że Audi to taki Fiat tylko inny znaczek. Auta dzieli na Mercedesy i pozostałe wehikuły... Ty jesteś podobnym fanatykiem, a my odgrywamy rolę tych normalnych dla których znaczek nie jest wyznacznikiem...
Kuguar napisał(a):Pozatym na konkretnych zawodach nie widuję francuzów, garstkę
Jak tak spojrzeć na historię WRC, to zarówno francuskie jak i włsokie marki triumfowały znacznie częściej niż niemieckie...