brii napisał(a):Nie te pieniądze

www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):nowoczesnym samochodzie
TALREP napisał(a):W zupełności wystarczy mi bezawaryjne kombi średniej klasy z sensownym silnikiem.
pozdro
nemi napisał(a):Stylistycznie moim zdaniem bardzo ustępuje Mazdzie, ale już na przykład moja żona twierdzi, że środek w Mondeo jest znacznie lepszy, bo w Mazdzie wnętrze wydaje się jej tandetne i odpustowe (np. takie białawe obwódki wokół pokręteł).
TALREP napisał(a):W większości przypadków nie narzekam na pojemność bagażnika mojej mazdy ale zdarzają się sytuacje kiedy chcę przewieźć coś dłuższego i robi się problem (np. bomy do deski windsurfingowej po złożeniu tylnej kanapy do mojej mazdy bom 180-230 wchodzi właściwie na styk).
Maciej Loret napisał(a):Wszystkie kilka sztuk Mondeo jakie widziałem miało "piękne" skrobanki na drzwiach...
Maciej Loret napisał(a):Żadnych obwódek wokół pokręteł nie kojarzę...
nemi napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Wszystkie kilka sztuk Mondeo jakie widziałem miało "piękne" skrobanki na drzwiach...
Czyli oglądałeś roczniki <2005.
nemi napisał(a):Źle pamiętałem – to nie pokrętła chyba, tylko gałki z guzikami. Chodzi mi o te trzy najniższe na tunelu środkowym.
nemi napisał(a):A poza tym możesz nie kojarzyć, bo wnętrze wersji 2.3 jest chyba nieco w innej kolorystyce(?).
Maciej Loret napisał(a):Raczej nie jest...
tco_tm napisał(a):ale rzeczywiście trzeba postradać zmysły, żeby twierdzić iż (dowolne) mondeo lepiej wygląda w środku niż gg, nawet przed liftem
nemi napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Raczej nie jest...
To może wersje amerykańskie?
nemi napisał(a):A tutaj lepsza wersja wyposażenia Mondka człowieka z Mondeo Klub Polska – już wygląda wnętrze przyzwoicie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości