WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez malutka » 5 lip 2010, 08:18

Jako że to pierwszy wtorek miesiąca to raczej u Kojota.
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Szalotka » 5 lip 2010, 13:02

A moze powtórka Starej Pragi ?? Miejsce napradwe ok <spoko>
Nie chce sie narzucac ale mysle ze wiekszosc bylaby za :)
Szalotka

Postprzez philios » 5 lip 2010, 14:06

gromaciek napisał(a):A moze powtórka Starej Pragi ?? Miejsce napradwe ok <spoko>
Nie chce sie narzucac ale mysle ze wiekszosc bylaby za :)

JEAH !! dokładnie, ja też bym pojechał na pragę :P
Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
Forumowicz

Od: 24 maja 2009, 13:16
Auto: Audi S3 8L 224 PS

Postprzez Siw-y » 5 lip 2010, 14:48

Za szybko się Wam znudzi, a skoro tradycja jest to należy ją uszanować :P

Ja myślę żeby Starą Pragę pyknąć raz w miesiącu a w między czasie dać Młociny, jakiś Torwar albo jeszcze coś innego.
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez Szalotka » 5 lip 2010, 15:45

Siw-y napisał(a):Za szybko się Wam znudzi, a skoro tradycja jest to należy ją uszanować

Ja wiem czy za szybko ?? Fajne miejsce. Mozna posiedziec przy stołach na dworku. W sezonie grzewczym :D miejsce jak znalazł.
Co do trdycji to mysle ze masz na mysli Koyota. W tym roku lekko ta trdycja została zlamana. Czesciowo ze wzgledu na pogode jaka panowala od początku roku i pod koniec poprzedniego. Lecz trza przyznac ze tak wiele ludzi nie domaga sie pilnie zlotow w Kobylce. Nie mowie ze trzeba ich zaprzestac bo to tez nie byloby na miejscu, ale opanowac troche sytuacje i po wprowadzac lekkie zmiany.
Powsin, BUW (fajny park jest zeby sobie posiedziec)Pola Mokotowskie etc. Tych miejsc jest zapewne wiecej i kazdy cos tam pewnie ma na mysli. Wiec nie krepowac sie tylko mowic smialo :)
Nie mowie oczywiscie ze chce cos zmieniac na sile bo nie mi tu decydowac tylko tak zasugerowałem delikatnie, z uwzglednieniem miejsc odwiedzanych dotychczas :)
Szalotka

Postprzez CezaR83 » 5 lip 2010, 17:13

Praga juz była ostatnio... innym razem.
Kobyłka.... jeżeli będzie grill to może sie zjedzie trochę osób.
Ja osobiście wolałbym jechać w końcu na te Młociny ( offa sie kupi, grilla/ognisko rozpali i nie będzie tragedii z komarzycami). wiec jak? :>
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez LookR » 5 lip 2010, 18:49

Nie miałem okazji byc tydzień temu na spocie w "Starej Pradze", ale jutro chętnie bym tam się wybrał... Zważcie, że jutro jest mecz i z tego powodu nasz jutrzejszy spot może się szybko zakończyć. Chyba, że umówimy się w jakimś lokalu z telewizorem i pooglądamy.
Jeżeli – zgodnie z tradycją – spot będzie u Kojota, to ja raczej odpadam.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Forumowicz

Od: 8 lis 2009, 23:41
Auto: M3

Postprzez CezaR83 » 5 lip 2010, 19:41

Luker81 napisał(a): Zważcie, że jutro jest mecz i z tego powodu nasz jutrzejszy spot może się szybko zakończyć. Chyba, że umówimy się w jakimś lokalu z telewizorem i pooglądamy.

No w sumie to moze byc BUW tam jest TiVi albo Pizzeria SONATA ( tam był Telewizor?)
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Postprzez starapraga » 5 lip 2010, 19:43

Chciałbym zauważyć że w Kawiarni Stara Praga istnieje możliwość obejrzenia jutrzejszego meczu na 42 calowym tv na pierwszym piętrze :) zapraszamy serdecznie.
starapraga

Postprzez Siw-y » 5 lip 2010, 20:02

W takim razie przyjeżdżacie na spota pooglądać TV czy żeby się spotkać z ludźmi i pogadać?
Bo ja nie widzę sensu dyskusji o wyborze miejsca, którego priorytetem ma być telewizor.
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez Gib » 5 lip 2010, 20:41

A mnie nie będzie bo z ludźmi spotkałem się w zeszłym tygodniu i spotkam się jeszcze w sobotę pewnie, a meczyk sobie spokojnie oblukam w domu. Żałuję że akurat wypadło na Kojota bo lubie tam jeździć.

Co do Starej Pragi to fajnie ale odkąd jeżdżę to nie pamiętam 2 razy z rzędu tej samej miejscówki.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez siwuski » 5 lip 2010, 20:45

Bez względu na miejsce niestety raczej nas nie będzie – moja mała "cieżaróweczka" miała ciężki weekend i chce odsapnąć, a kobiecie w ciąży się nie odmawia.
viewtopic.php?f=137&t=97747
Forumowicz

Od: 15 maja 2010, 22:20
Auto: MX3 – 1.8 V6 EC –"Czarna Perła"

Postprzez Szalotka » 5 lip 2010, 21:24

Siw-y napisał(a):W takim razie przyjeżdżacie na spota pooglądać TV czy żeby się spotkać z ludźmi i pogadać?
Bo ja nie widzę sensu dyskusji o wyborze miejsca, którego priorytetem ma być telewizor

Na kazdym spocie tworzą sie grupy dyskusyjne. Jedni stoją tu drudzy tam. Kazdy podchodzi i rozmawia w temacie, ktory go interesuje. Jedni rozmawiają o motoryzacji, inni o pracy, nastepni o zyciu prywatnym etc. Pozniej i tak sie wszystko miesza :) Kwestja telewizora jest tematem podobnym jak otwieranie maski jednego samochodu na kilku spotach z rzedu. Ja sobie tez moge przemalowac panel ochronny komory silnika na kolor nadwozia oraz wymienic kolko bagnetu na kolor czerwony i odpowiadac co spot "A czemu to tak ??"
Spot jest spotkaniem grupy ludzi, ktora ma rozne poglady i z roznych powodów tam sie zjawia badz nie.
Nikt nie karze ogladac na sile telewizji na spocie tak samo jak nikt nie karze na sile jest np. pizzy :)
Nie miejcie mi za zle takich porównan ale tak to wszystko wyglada w naszych realiach.
Nie musimy sie teraz spotkac na pradze ale np. na dawno zapomnianych mlocinach badz innym ciekawym miejscu :).

A tak apropos meczu. Ma ktos odbior tv w aucie ?? hahaha
Szalotka

Postprzez CezaR83 » 5 lip 2010, 23:27

Ooojej napisałem o TiVi jako dodatku do spotkania a nie o jakimś głównym kryterium, nie spinajcie sie tak, jest mundial i sa teraz ważne mecze dla co poniektórych dlatego o to pytałem... :|
gromaciek napisał(a):A tak apropos meczu. Ma ktos odbior tv w aucie ?? hahaha

Mam DVB-T w swojej Navi tylko musze poczekać az PLaster ją reaktywuje ;)
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 5 lip 2010, 23:42

CezaR83 napisał(a): nie spinajcie sie tak

Nikt sie nie spina !! Nie wyolbrzymiaj CezaR83 :)
Ja tylko wyrazilem swoje mysli na to i na tam to :) Poprostu mialem ochote wypowiedziec sie bardziej niz zwykle i tyle :)
Szalotka

Postprzez PLaster » 6 lip 2010, 02:10

słuchajcie, to może kto chce oglądać mecz to niech nie kombinuje i zostaje w domu i go ogląda, a kto chce to na spota – jak sami powiedzieliście nikt nikogo nie zmusza, więc nie ustawiajmy spota pod mecz, bo po co jechać na spota jak mamy mecz oglądać lepiej ustawić się w knajpie na oglądanie meczu!

ps. byłem dziś u Kojota – chłopak bardzo zapracowany, ale nic nie mówił byśmy (MY-spotowicze) do niego nie przyjeżdżali – gorzej może być z parkingiem, ale jak tyle osób chce oglądać mecz to auta się pomieszczą
Ostatnio edytowano 6 lip 2010, 12:09 przez PLaster, łącznie edytowano 1 raz
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez Mazd Max » 6 lip 2010, 07:24

Jak by to Mamoniowa powiedziała: ,,Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma, wręcz przeciwnie, ja tu siedzę z wielką przyjemnością'' hahaha hahaha hahaha
Maciek powiedz Spiętemu żeby się rozpiął hahaha
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Szalotka » 6 lip 2010, 11:35

Mazd Max napisał(a):Maciek powiedz Spiętemu żeby się rozpiął

Krzysiek. Spięty juz rozpięty :D
Szalotka

Postprzez LookR » 6 lip 2010, 13:17

i na czym stanęło? gdzie dzisiaj spot? <co?>
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Forumowicz

Od: 8 lis 2009, 23:41
Auto: M3

Postprzez Aidan » 6 lip 2010, 13:55

Ja dziś odpadam, walcze z zaciskami tylnimi – Jutro przegląd :P

Proponuje Starą Pragę za tydzień :)
Forumowicz

Od: 9 mar 2006, 11:38
Auto: MX-3 2.0 V6 KF
6 GH 2.0 DISI