WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
A moze powtórka Starej Pragi
Miejsce napradwe ok
Nie chce sie narzucac ale mysle ze wiekszosc bylaby za

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):A moze powtórka Starej PragiMiejsce napradwe ok
![]()
JEAH

Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
Siw-y napisał(a):Za szybko się Wam znudzi, a skoro tradycja jest to należy ją uszanować
Ja wiem czy za szybko
Co do trdycji to mysle ze masz na mysli Koyota. W tym roku lekko ta trdycja została zlamana. Czesciowo ze wzgledu na pogode jaka panowala od początku roku i pod koniec poprzedniego. Lecz trza przyznac ze tak wiele ludzi nie domaga sie pilnie zlotow w Kobylce. Nie mowie ze trzeba ich zaprzestac bo to tez nie byloby na miejscu, ale opanowac troche sytuacje i po wprowadzac lekkie zmiany.
Powsin, BUW (fajny park jest zeby sobie posiedziec)Pola Mokotowskie etc. Tych miejsc jest zapewne wiecej i kazdy cos tam pewnie ma na mysli. Wiec nie krepowac sie tylko mowic smialo
Nie mowie oczywiscie ze chce cos zmieniac na sile bo nie mi tu decydowac tylko tak zasugerowałem delikatnie, z uwzglednieniem miejsc odwiedzanych dotychczas
-
Szalotka
Praga juz była ostatnio... innym razem.
Kobyłka.... jeżeli będzie grill to może sie zjedzie trochę osób.
Ja osobiście wolałbym jechać w końcu na te Młociny ( offa sie kupi, grilla/ognisko rozpali i nie będzie tragedii z komarzycami). wiec jak?
Kobyłka.... jeżeli będzie grill to może sie zjedzie trochę osób.
Ja osobiście wolałbym jechać w końcu na te Młociny ( offa sie kupi, grilla/ognisko rozpali i nie będzie tragedii z komarzycami). wiec jak?
Nie miałem okazji byc tydzień temu na spocie w "Starej Pradze", ale jutro chętnie bym tam się wybrał... Zważcie, że jutro jest mecz i z tego powodu nasz jutrzejszy spot może się szybko zakończyć. Chyba, że umówimy się w jakimś lokalu z telewizorem i pooglądamy.
Jeżeli – zgodnie z tradycją – spot będzie u Kojota, to ja raczej odpadam.
Jeżeli – zgodnie z tradycją – spot będzie u Kojota, to ja raczej odpadam.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Luker81 napisał(a): Zważcie, że jutro jest mecz i z tego powodu nasz jutrzejszy spot może się szybko zakończyć. Chyba, że umówimy się w jakimś lokalu z telewizorem i pooglądamy.
No w sumie to moze byc BUW tam jest TiVi albo Pizzeria SONATA ( tam był Telewizor?)
Chciałbym zauważyć że w Kawiarni Stara Praga istnieje możliwość obejrzenia jutrzejszego meczu na 42 calowym tv na pierwszym piętrze
zapraszamy serdecznie.
-
starapraga
A mnie nie będzie bo z ludźmi spotkałem się w zeszłym tygodniu i spotkam się jeszcze w sobotę pewnie, a meczyk sobie spokojnie oblukam w domu. Żałuję że akurat wypadło na Kojota bo lubie tam jeździć.
Co do Starej Pragi to fajnie ale odkąd jeżdżę to nie pamiętam 2 razy z rzędu tej samej miejscówki.
Co do Starej Pragi to fajnie ale odkąd jeżdżę to nie pamiętam 2 razy z rzędu tej samej miejscówki.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Bez względu na miejsce niestety raczej nas nie będzie – moja mała "cieżaróweczka" miała ciężki weekend i chce odsapnąć, a kobiecie w ciąży się nie odmawia.
viewtopic.php?f=137&t=97747
- Od: 15 maja 2010, 22:20
- Auto: MX3 – 1.8 V6 EC –"Czarna Perła"
Siw-y napisał(a):W takim razie przyjeżdżacie na spota pooglądać TV czy żeby się spotkać z ludźmi i pogadać?
Bo ja nie widzę sensu dyskusji o wyborze miejsca, którego priorytetem ma być telewizor
Na kazdym spocie tworzą sie grupy dyskusyjne. Jedni stoją tu drudzy tam. Kazdy podchodzi i rozmawia w temacie, ktory go interesuje. Jedni rozmawiają o motoryzacji, inni o pracy, nastepni o zyciu prywatnym etc. Pozniej i tak sie wszystko miesza
Spot jest spotkaniem grupy ludzi, ktora ma rozne poglady i z roznych powodów tam sie zjawia badz nie.
Nikt nie karze ogladac na sile telewizji na spocie tak samo jak nikt nie karze na sile jest np. pizzy
Nie miejcie mi za zle takich porównan ale tak to wszystko wyglada w naszych realiach.
Nie musimy sie teraz spotkac na pradze ale np. na dawno zapomnianych mlocinach badz innym ciekawym miejscu
A tak apropos meczu. Ma ktos odbior tv w aucie

-
Szalotka
Ooojej napisałem o TiVi jako dodatku do spotkania a nie o jakimś głównym kryterium, nie spinajcie sie tak, jest mundial i sa teraz ważne mecze dla co poniektórych dlatego o to pytałem... 
Mam DVB-T w swojej Navi tylko musze poczekać az PLaster ją reaktywuje
gromaciek napisał(a):A tak apropos meczu. Ma ktos odbior tv w aucie![]()
Mam DVB-T w swojej Navi tylko musze poczekać az PLaster ją reaktywuje
CezaR83 napisał(a): nie spinajcie sie tak
Nikt sie nie spina

Ja tylko wyrazilem swoje mysli na to i na tam to
-
Szalotka
słuchajcie, to może kto chce oglądać mecz to niech nie kombinuje i zostaje w domu i go ogląda, a kto chce to na spota – jak sami powiedzieliście nikt nikogo nie zmusza, więc nie ustawiajmy spota pod mecz, bo po co jechać na spota jak mamy mecz oglądać lepiej ustawić się w knajpie na oglądanie meczu!
ps. byłem dziś u Kojota – chłopak bardzo zapracowany, ale nic nie mówił byśmy (MY-spotowicze) do niego nie przyjeżdżali – gorzej może być z parkingiem, ale jak tyle osób chce oglądać mecz to auta się pomieszczą
ps. byłem dziś u Kojota – chłopak bardzo zapracowany, ale nic nie mówił byśmy (MY-spotowicze) do niego nie przyjeżdżali – gorzej może być z parkingiem, ale jak tyle osób chce oglądać mecz to auta się pomieszczą
Ostatnio edytowano 6 lip 2010, 12:09 przez PLaster, łącznie edytowano 1 raz
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Jak by to Mamoniowa powiedziała: ,,Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma, wręcz przeciwnie, ja tu siedzę z wielką przyjemnością''

Maciek powiedz Spiętemu żeby się rozpiął

Maciek powiedz Spiętemu żeby się rozpiął

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mazd Max napisał(a):Maciek powiedz Spiętemu żeby się rozpiął
Krzysiek. Spięty juz rozpięty
-
Szalotka
Ja dziś odpadam, walcze z zaciskami tylnimi – Jutro przegląd 
Proponuje Starą Pragę za tydzień
Proponuje Starą Pragę za tydzień