pickup only to tylko odbiór osobisty?? to rzeczywiście użyteczna aukcja dla Polaków mieszkajacych tam gdzie zwykle większośc mieszka

poza tym 50 to cena wywoławcza, zobaczymy jaką cenę osiągną
www.mazdaspeed.pl
misiekwaw napisał(a):pickup only to tylko odbiór osobisty??
kryystian napisał(a):większości tych aukcji nawet nikt nie rozpocznie, nie ma wiele mps-ów na wyspie, nie takie rzeczy po funcie widziałem, ale dziś to jest tego masa
kryystian napisał(a):misiekwaw napisał(a):pickup only to tylko odbiór osobisty??
dokładnie, ale kto by się bawił w przesyłanie fotelizresztą też nie chcą wysyłać za granice, zawsze ktoś znajomy może pomóc
misiekwaw napisał(a):nie znam grubości minimalnej tarcza w MPSie niestety
emilioestewez napisał(a):misiekwaw napisał(a):nie znam grubości minimalnej tarcza w MPSie niestety
23 mm
BUrdoror napisał(a):habzimierz napisał(a):u mnie tysz zero CELa (przy cobbie)
a tarcze sciagalem i zaplacilem za to praktycznie nicTyle, ze jeszcze ich nie zalozylem, stoptechy slotowane + klocki hawk
Prywatnie sciagales, czy ze sklepu?
głupia pałka z PG napisał(a):The comments for your order are
– need to find cheaper courier for rotors
FeniX napisał(a):I nie mam 14 letniej mazdy tylko 4 spokojnie wartą z 50tys. ....
Wkurza mnie to że myslicie ,że tylko w firmach tuningowych wszystko jest robione idealnie i wszystko pięknie pasuje ....
kryystian napisał(a):jakoś mnie nie przekonuje ten profesjonalizm, widziałem fotki fmic zrobionego dla misiekwaw i aż takiego profesjonalizmu tam nie widze, rurka na odcinki metra spawana 7 razy, a to chyba ssg powinno wiedzieć, że takie rzeczy jak orurowanie do fimc ( i nie tylko ) powinno być jak najbardziej spójne, ale jako amator moge się mylić (nie tylko ja)
kristofc napisał(a):Już kiedyś ostrzegałem przed tymi kowalami jak widać nic się nie zmieniło ehh szkoda gadać
fazer72 napisał(a):.... buahahahahaz Auto Ksiezyno gentleman's agreement![]()
![]()
![]()
A wymieniłeś 2 mocowania dyfra czy jedno ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości