Witam,
powiedzcie proszę jak są zamontowane przednie światła przeciwmgielne? Czy są one na tyle zabudowane i zabezpieczone aby skutecznie utrudnić kradzież?
Niedawno u rodziców na ulicy w nocy skradziono przeciwmgielne z połowy samochodów... Uchowały się tylko te przeciwmgielne, które trudniej było odkręcić...
pzdr
pluck
Zabezpieczenie świateł przeciwmgielnych
Strona 1 z 1
mialem ten sam dylemat.
po prostu nie chcialem halogenow, zeby nie kusily zlodzieji
przezylem to juz 5 lat temu, kiedy halogenami w fabii cieszylem sie tylko kilka miesiecy
w salonie rozmawialem z serwisantem, jak wyciagnac halogeny. pokazal mi, ze do tego celu trzeba odkrecic pokrywe pod silnikiem, nastepnie kolejna mniejsza pokrywe i dopiero bedzie dostep z dolu do halogenow. mowil ze bez podniesienia samochodu jest trudne do wykonania.
miejmy nadzieje, ze zlodziejom tez sie nie bedzie tego robic.
w fabii wystarczylo pociagnac plastikowa oslone i juz byl dostep do 4 srub z halogenow
....................
jesli komus ukradli juz halogeny, albo ktos je jakos specjalnie zabezpieczal niech napisze
dzieki
po prostu nie chcialem halogenow, zeby nie kusily zlodzieji
przezylem to juz 5 lat temu, kiedy halogenami w fabii cieszylem sie tylko kilka miesiecy
w salonie rozmawialem z serwisantem, jak wyciagnac halogeny. pokazal mi, ze do tego celu trzeba odkrecic pokrywe pod silnikiem, nastepnie kolejna mniejsza pokrywe i dopiero bedzie dostep z dolu do halogenow. mowil ze bez podniesienia samochodu jest trudne do wykonania.
w fabii wystarczylo pociagnac plastikowa oslone i juz byl dostep do 4 srub z halogenow
....................
jesli komus ukradli juz halogeny, albo ktos je jakos specjalnie zabezpieczal niech napisze
dzieki
- Od: 27 mar 2010, 23:06
- Auto: M3 excl.++ 1,6 MZR
Mnie zaskoczyła słaba wydajność tych halogenów.
Zawsze używałem fabrycznych żarówek, bez żadnych modyfikacji ale do tej pory nie miałem jeszcze auta gdzie tak słabo świeciły.
pozdrawiam
Zawsze używałem fabrycznych żarówek, bez żadnych modyfikacji ale do tej pory nie miałem jeszcze auta gdzie tak słabo świeciły.
pozdrawiam
bart.kr napisał(a):w salonie rozmawialem z serwisantem, jak wyciagnac halogeny. pokazal mi, ze do tego celu trzeba odkrecic pokrywe pod silnikiem, nastepnie kolejna mniejsza pokrywe i dopiero bedzie dostep z dolu do halogenow. mowil ze bez podniesienia samochodu jest trudne do wykonania.
Potwierdzam, widziałem, można spać spokojnie

Strona 1 z 1