FeniX napisał(a):Ciekawe ,który ma założony misiek ?ten do 350hp czy może do 600??
600
www.mazdaspeed.pl
FeniX napisał(a):Ciekawe ,który ma założony misiek ?ten do 350hp czy może do 600??
FeniX napisał(a):misiekwaw napisał(a):FeniX napisał(a):Ciekawe ,który ma założony misiek ?ten do 350hp czy może do 600??
600
a wiedziałeś ile kosztuje wcześniejsamo IC nie zakupione od ssg?
kryystian napisał(a):bedziesz misiek wymieniał turbinke ?
misiekwaw napisał(a):FeniX napisał(a):ile masz cali w orurowaniu fmic?? (chodzi oczywiscie o fi rurki) dlugo czekales az zrobia?? Nie bądź żyła:P podziel sie wiedzą
![]()
Zażyczyłem sobie orurowania 2.5 cala bo nie wiem czy nie będę kiedys dłubał coś więcej. Jeśli koniec końców nie będę to się okaże że niepotrzebnie i mogłem mieć 2,25 i troszkę taniej, jeśli jednak będę to nie będę musiał wymieniać rurek. Podobnie z intercoolerem, mam dośc duży, rozwojowy. Jeśli nie będę dłubał to przepłaciłem, jeśli będę to nic nie będę musiał zmieniać![]()
FeniX napisał(a):myślę że w końcu każdy z nas wymieni![]()
Miesiek a co do kolektora to sam widzisz za ile masz dedykowany a za ile zaproponowali spece
FeniX napisał(a):... Moze Ty jestes uprzedzony do Chinszczyzny? Akurat ja handluje Chińszczyzna i sram na poglady takie jak Twoje (Chinskie = dziadostwo ) Jest taka opinia w środowisku ze Chińskie znaczy gorsze(wyrobili ją ludzie którzy boją się że Chińszczyzna ich wygryzie z rynku bo jest tańsza i często tylko odrobine gorszej jakości).....
Ja akurat jestem zwolennikiem dedykowanych zestawów i przy takich pozostane (wiem mój wybór) Kilka postów wyże podałem najtańsze rozwiązanie i w miare dobra konfiguracja (tylko IC nie firmowane) ...
Zapytam jeszcze po co spawać nowy kolektor? skorą są dp dedykowane pod fabryczny?
FeniX napisał(a): sądzę że po zalożeniu Twojego IC precision a Intercoolera z Iveco za 250zł nie byłoby jakiejs dużej roznicy...
FeniX napisał(a):hehe no dokładnie Kryystian taka przebitaa jeszcze za montaż Cie skroja
Oni jako hurtownicy maja pewnie jeszcze taniej... bo biora po kilka (kilkanascie) sztuk i jak to ladnie Gooffy nazwal
"polecają" a ja raczej nazwie namawiaja na to ustrojstwo
![]()
FeniX napisał(a): Robicie ją indywidualnie dla każdego do takiego samego auta??? dziwne. A może chcecie poprostu sprawdzic jak daleko możecie sie posunąć naciągając potencjalnego klienta..
FeniX napisał(a):Ktoś sie orientuje jakie tarcze hamulcowe do mps-a i gdzie najlepiej kupic? żeby były lepsze niż seryjne...oczywiście w Polsce? bo to troche cięzkie i wysyłka zza wody na pewno bedzie kosztować sporo
kristofc napisał(a):Zmieniałeś dolot? Jeśli tak to masz odpowiedź
BUrdoror napisał(a):FeniX napisał(a):Ktoś sie orientuje jakie tarcze hamulcowe do mps-a i gdzie najlepiej kupic? żeby były lepsze niż seryjne...oczywiście w Polsce? bo to troche cięzkie i wysyłka zza wody na pewno bedzie kosztować sporo
mam ten sam dylemat. Jedyne, na jakie sie natknalem to EBC groove:
GD7501 dla Mazda3 2.3 Turbo front
GD1315 dla Mazda3 2.3 Turbo tyl
GD7393 dla mazda6 2.3 Turbo front
GD7394 dla mazda6 2.3 Turbo tyl
Na razie tyle znalazlem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości