sikor69pl napisał(a):pokoj jest 3 pokojowy
yyy...?

chciałeś powiedzieć domek jest 3pokojowy?

czy że pokoje 3osobowe?

bo jeśli mówimy o tych samych domkach, to fakt, są to 3 pokojowe domki (2 pokoje z pojedynczymi łóżkami i jeden pokój duży z dwuosobowym (także wiesz huher....

)) + łazienka z prysznicem i kuchnia z mikro , czajnikiem ,kuchenką itp. Jednak dobrze pamiętałem ,że ok 20 zł za noc

także biorąc pod uwage ,że jest w lasku przy jeziorku, to i tak lepiej sie nie znajdzie

a w tym hotelu na miejskiej robią imprezy także sie możńa tam wbić na wieczór

knajpy z żarciem tam też są, także bezstresowo. po co płacić znacznie więcej i sie ładować do jakiejś karczmy, skoro można ciutke skromniej ,ale co nie znaczy gorzej

wg mnie lepiej wynając domek/domki nad jeziorem

taniej to raz, a dwa grille można przed domkiem robić czy na plaży ognisko – a miejsce wytyczone do robienia ognisk jest dość spore, kilkanaście osób spokojnie wokół sie zmieści. także kilka kiełbach kupić, chleb i ketchup włocławski

i sprawa żarcia z głowy też

na rano zawsze można jakąś zupke czy coś

kuchnie są w tych domkach także nie trzeba wydawać grubych PLNów w restauracjach ,skoro można samemu sobie coś na kaca przygotować

także koszta by się naprawde zminimalizowały. wtedy spokojnie te gokarty można by było zorganizować i się upewnij jak możesz odnośnie cen paintballa. może nie jest aż tak drogo jak CI sie zdaje

pzdr
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442