Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
Też liczę tylko na potyczkę z innymi Xedosami KF 
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
People_Hate_Me napisał(a):Pit napisał(a):Bartg napisał(a):Biorac pod uwage osiagi roznych aut, zeby wszystkim przypasowalo musialaby byc jedna klasa dla kazdej dostepnej pojemnosci – 1.3,1.5,1.6,1.8,2.0, 2.0+
Jakbyś tak zrobił to zaraz FS'owcy by się darli, że ich KF'y objeżdżają (...) Ten podział stawia tylko FS'owców na przegranej z góry pozycji. Wydaje mi się, że ten supersportowy 116 konny silnik można poświęcić, nie rozwlekając ilości klas i zawiłości opisów kryteriów do nich przyporządkowujących. A reszta, no Z5-tki ze stożkami muszą mieć swoje podwórko
czemu poświęcić tak genialny silnik?? ;(
z niektórymi KF'ami jeszcze jestem w stanie konkurować. ale gdzie z KL'em....
Dla przejrzystości i jasnych zasad calego cyklu zawodów o Puchar Zarządu bez gwiazdek przy kazdej kategorii. Poza tym FS nie sluzy do scigania. Klasy zostaly stworzone tak aby dopingowaniać temat swapowania silnikow. Chcesz miec szanse w swojej klasie? Zmieniasz silnik (mp z 1.6 na 1.8 lub z FS/KF/K8 na KL) i nadal nie opuszczasz klasy wiec twoje szanse rosną znacznie.
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Dla przejrzystości i jasnych zasad calego cyklu zawodów o Puchar Zarządu bez gwiazdek przy kazdej kategorii. Poza tym FS nie sluzy do scigania. Klasy zostaly stworzone tak aby dopingowaniać temat swapowania silnikow. Chcesz miec szanse w swojej klasie? Zmieniasz silnik (mp z 1.6 na 1.8 lub z FS/KF/K8 na KL) i nadal nie opuszczasz klasy wiec twoje szanse rosną znacznie.
no oki zgadza sie masz racje. Wiem też że to dla zabawy. bo ogolnie to za Adasiowym KF'em jestem cała sekunde wiec i tak słabo z szansami :–)
wiem też ze mozna swapować albo uturbiać i takie sa plany :–) Tylko ostatnie klasy mi sie bardziej podobały czyli 1.8-2.0 :–) pozatym wiem moj samochód ma ładnie wyglądać i tak tez jest z nim
bedziesz mogł (chyba) rekreacyjnie przejechac i zobaczyc jaki robisz czas 
potem będzie że noucampa z5 lało w pupę
dorba poczekam jeszcze tydzień
bo mokro może być, byle śniegu nie byłoooooooooo.
Ma ktoś jakieś info czy tam odbywają się jakieś akcje na lotnisku ? może sniegu tam wcale nie ma
Ma ktoś jakieś info czy tam odbywają się jakieś akcje na lotnisku ? może sniegu tam wcale nie ma
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
ja sie trzymam wersji takiej że 20-21 bedzie cudowna pogoda. 25 stopni bez wiatru i bez chmur :–)
a Co przebierasz sie za marzanne? xD
Pit napisał(a):Bushi –> wolnossące benzynowe silniki rzędowe o pojemności skokowej 1501 ccm – 1900 ccm
Samurai –> wolnossące benzynowe silniki rzędowe o pojemności skokowej większej od 1900 ccm, wolnossące silniki widlaste
Klasę Bushi będzie kosić MX-5 BP, a Samurai KLZE

Diesel –> silniki wysokoprężne
Ronin –> wolnossące benzynowe silniki rzędowe o pojemności skokowej mniejszej od 1500 ccm
Bushi –> wolnossące benzynowe silniki rzędowe o pojemności skokowej 1501 ccm – 1900 ccm
Samurai –> wolnossące benzynowe silniki rzędowe o pojemności skokowej większej od 1900 ccm, wolnossące silniki widlaste
Shogun –> doładowane silniki benzynowe, silniki rotacyjne
no dobra ale gdzie startują silniki 1.3 ? Bo FS szans niemam ale B3 calkiem duze![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ronin –> wolnossące benzynowe silniki rzędowe o pojemności skokowej mniejszej od 1500 ccm
Bushi –> wolnossące benzynowe silniki rzędowe o pojemności skokowej 1501 ccm – 1900 ccm
Shogun –> doładowane silniki benzynowe, silniki rotacyjne
no dobra ale gdzie startują silniki 1.3 ? Bo FS szans niemam ale B3 calkiem duze
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fiveopac napisał(a): Klasy zostaly stworzone tak aby dopingowaniać temat swapowania silnikow.
To poszkodowane są jeszcze BA ze SWAPem na BP

gadula napisał(a):Fiveopac napisał(a): Klasy zostaly stworzone tak aby dopingowaniać temat swapowania silnikow.
To poszkodowane są jeszcze BA ze SWAPem na BPBo o ile z Z5 mieli jeszcze jakieś szanse, to z BP żadnych
Czyli jednym słowem, nigdy nie dogodzisz wszystkim
Ale Z5 teraz sa w sumie najmocniejsze w klasie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)