Mazda Millenia S TA KJ '95r.
Szybciutko działają 

mckoper ich goni, to i robota się chłopom w rękach pali 

- Od: 15 maja 2004, 16:37
za tą cenę to robota z definicji powinna iść do przodu 

No to pozostaje czekać na efekty po lakierowaniu 

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
mckoper, gdzie auto robiłeś? Może być na PW 

Wszystkie samochody robię w Czaja Auto Remont w Gdyni ul. Charbowa 5d 

Do końca przyszłego tygodnia powinna być gotowa  

Może i super,ale kasy z TU ani widu  

No to półsuper, w takim razie trzymam kciuki, aby z kaską poszło trochę szybciej 

15 stycznia mija miesiąc od zgłoszenia szkody, zobaczymy czy się wyrobią  

mckoper napisał(a):15 stycznia mija miesiąc od zgłoszenia szkody, zobaczymy czy się wyrobią
A notatka juz do nich dotarla?
Masz na myśli kwit od sprawcy?

mckoper napisał(a):Masz na myśli kwit od sprawcy?
myslalem, ze policje wzywales
Xięgowe wszystkich firm zawsze wysyłają kasę w ostatni dzień terminu płatności, bo jeszcze odsetki na konto wpływają   wiem, bo tyrałem w banku
  wiem, bo tyrałem w banku  ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

wiem, bo tyrałem w banku
  wiem, bo tyrałem w banku  ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
sq2jul napisał(a):myslalem, ze policje wzywales oczko w kazdym razie policyjne notatki lubia 'ginac' czasem w drodze do ubezpieczyciela... oczko
zgadza sie a na wyplate odszkodowania ubezpieczyciel ma 30 dni ale nie od zgloszenia a od wplyniecia ostatniego dokumentu, wiec poki nie ma wszystkich dokumentow mozna czekac i czekac, tak to wyglada niestety
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
		Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko

- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
 Fiat Panda 1.1
Julek, policję chciałem wzywać ale wypadek miał miejsce daaaaleko za miastem i szczerze mówiąc nie chciało mi się 2-3h na nich czekać   

yyyy to lipa tydzień temu dzwoniłem to jeszcze nie wpłynęło oświadczenie sprawcy. Jutro muszę do nich zadzwonić jak sprawa wygląda
  tydzień temu dzwoniłem to jeszcze nie wpłynęło oświadczenie sprawcy. Jutro muszę do nich zadzwonić jak sprawa wygląda 

Mako napisał(a):zgadza sie a na wyplate odszkodowania ubezpieczyciel ma 30 dni ale nie od zgloszenia a od wplyniecia ostatniego dokumentu, wiec poki nie ma wszystkich dokumentow mozna czekac i czekac, tak to wyglada niestety
yyyy to lipa
No jak ja czekałem to było 30 dni od zgłoszenia i dostałem jakoś 3 dni przed upłynięciem terminu. Na pewno 30 dni od zgłoszenia, a nie od ostatniego dokumentu. Ale nie było odwołania wiec u Ciebie może się przeciągnąć to wszystko z powodu odwołania.