Mazda Millenia S TA KJ '95r.
Szybciutko działają 
mckoper ich goni, to i robota się chłopom w rękach pali 
- Od: 15 maja 2004, 16:37
za tą cenę to robota z definicji powinna iść do przodu 
No to pozostaje czekać na efekty po lakierowaniu 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
mckoper, gdzie auto robiłeś? Może być na PW 
Wszystkie samochody robię w Czaja Auto Remont w Gdyni ul. Charbowa 5d 
Do końca przyszłego tygodnia powinna być gotowa

Może i super,ale kasy z TU ani widu 
No to półsuper, w takim razie trzymam kciuki, aby z kaską poszło trochę szybciej 
15 stycznia mija miesiąc od zgłoszenia szkody, zobaczymy czy się wyrobią 
mckoper napisał(a):15 stycznia mija miesiąc od zgłoszenia szkody, zobaczymy czy się wyrobią
A notatka juz do nich dotarla?
Masz na myśli kwit od sprawcy?
mckoper napisał(a):Masz na myśli kwit od sprawcy?
myslalem, ze policje wzywales
Xięgowe wszystkich firm zawsze wysyłają kasę w ostatni dzień terminu płatności, bo jeszcze odsetki na konto wpływają
wiem, bo tyrałem w banku ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
sq2jul napisał(a):myslalem, ze policje wzywales oczko w kazdym razie policyjne notatki lubia 'ginac' czasem w drodze do ubezpieczyciela... oczko
zgadza sie a na wyplate odszkodowania ubezpieczyciel ma 30 dni ale nie od zgloszenia a od wplyniecia ostatniego dokumentu, wiec poki nie ma wszystkich dokumentow mozna czekac i czekac, tak to wyglada niestety
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Julek, policję chciałem wzywać ale wypadek miał miejsce daaaaleko za miastem i szczerze mówiąc nie chciało mi się 2-3h na nich czekać
yyyy to lipa
tydzień temu dzwoniłem to jeszcze nie wpłynęło oświadczenie sprawcy. Jutro muszę do nich zadzwonić jak sprawa wygląda 
Mako napisał(a):zgadza sie a na wyplate odszkodowania ubezpieczyciel ma 30 dni ale nie od zgloszenia a od wplyniecia ostatniego dokumentu, wiec poki nie ma wszystkich dokumentow mozna czekac i czekac, tak to wyglada niestety
yyyy to lipa
No jak ja czekałem to było 30 dni od zgłoszenia i dostałem jakoś 3 dni przed upłynięciem terminu. Na pewno 30 dni od zgłoszenia, a nie od ostatniego dokumentu. Ale nie było odwołania wiec u Ciebie może się przeciągnąć to wszystko z powodu odwołania.