Mam problem z dostaniem się do żarówki od świateł postojowych po prawej stronie (naprzeciwko pasażera) – czy macie jakiś patent na jej wymianę ?
Pozdrawiam
wymiana żarówki – postojowe przód
Strona 1 z 1
odkręcasz plastykową obręcz, odchylasz uszczelkę i masz dostęp do żarówki – węże od klimatyzacji trochę przeszkadzają ale da się wymienić...
jeśli jest za mało miejsca możesz wyjąć żarówkę H4
Pozdrawiam,
Norbert
jeśli jest za mało miejsca możesz wyjąć żarówkę H4
Pozdrawiam,
Norbert
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
- Od: 26 paź 2009, 15:11
- Auto: Mazda 323f BG
hej
mizus właśnie chciałem wymienić postojowa od strony kierowcy ale kręciłem to w lewo to w prawo i nie bardzo mi to wyszło
może jakieś dodatkowe wskazówki jak te żarówkę wymienić ? patrząc od przodu samochodu jest to pierwsza od prawej strony. w środku zamocowana na białym plastiku. Reke ciężko wsadzić ale się da. próbowałem kręcić i wtopa. Moze użyć całej siły ? tylko nie chce nic połamać bo później będzie z tym więcej roboty niż jest to warte
mam dokładnie te sama wersje co ty
thx
mizus właśnie chciałem wymienić postojowa od strony kierowcy ale kręciłem to w lewo to w prawo i nie bardzo mi to wyszło
może jakieś dodatkowe wskazówki jak te żarówkę wymienić ? patrząc od przodu samochodu jest to pierwsza od prawej strony. w środku zamocowana na białym plastiku. Reke ciężko wsadzić ale się da. próbowałem kręcić i wtopa. Moze użyć całej siły ? tylko nie chce nic połamać bo później będzie z tym więcej roboty niż jest to warte
mam dokładnie te sama wersje co ty
thx
- Od: 11 lis 2009, 19:31
- Auto: 323F 2.0 DITD 2003r.
anti na sto procent przekrec mocno bo trzeba do tego troche sily jak bedziesz stal przed autem to w prawa strone, trzeba dosc mocno przekrecic tak jakbys srube wykreca,l a jak nie to wymienie ci jak bede w jaworznie 
- Od: 21 cze 2009, 12:52
- Auto: mazda 323f bj 2.0 ditd 101km
zapraszam, dziura zabita dechami ale mimo wszystko zapraszam
PS: moze juz nie dziura bo wkoncu sie McDonalda doczekalismy
co do samej zarowki to autko wlasnie trafilo do tadziola na wymiane poduch, wiec przy okazji wymieni i zarowke. Jak cos to bedzie na niego ;–)
pozdrawiam
PS: moze juz nie dziura bo wkoncu sie McDonalda doczekalismy
co do samej zarowki to autko wlasnie trafilo do tadziola na wymiane poduch, wiec przy okazji wymieni i zarowke. Jak cos to bedzie na niego ;–)
pozdrawiam
- Od: 11 lis 2009, 19:31
- Auto: 323F 2.0 DITD 2003r.
Chłopaki co to za żarówka postojowa w reflektorach typy łezkowego po lifcie?
Wczoraj odkręciłem gniazdo i się zdziwiłem.... żarówka nie posiada typowego metalowego złącza tylko jak żaróweczka od światełek choinkowych 2 druciki... co to za typ?
Wczoraj odkręciłem gniazdo i się zdziwiłem.... żarówka nie posiada typowego metalowego złącza tylko jak żaróweczka od światełek choinkowych 2 druciki... co to za typ?
- Od: 2 sty 2010, 14:33
- Auto: Mazda 3 BM SkyEnergy 2018
2.0 120KM
Strona 1 z 1