http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=66636
nie jeździj czasem tak bo będziesz miał katalizatory do wywalenia
www.mazdaspeed.pl
wanbart napisał(a):Panowie silnik odmowil mi posłuszeństwa przegrzane pierścienie olej ucieka bokami ;/
Musze znalesc nowy macie jakies pomysły jak tanio ściągnąć taki silnik albo moze od st220 albo Jaga bo chyba sam goły silnik podpasuje
POMOCY
wanbart napisał(a):Panowie silnik odmowil mi posłuszeństwa przegrzane pierścienie olej ucieka bokami ;/
Musze znalesc nowy macie jakies pomysły jak tanio ściągnąć taki silnik albo moze od st220 albo Jaga bo chyba sam goły silnik podpasuje
POMOCY
bull napisał(a):Sama wymiana piescieni nic nie da??
wanbart napisał(a):no niesety to juz drugi raz silnik mi padł
Arkadius 73 napisał(a):Jestem zdania że ten silnik nie trawi gazu
jarek.6s napisał(a):lukasgr też chyba ma w gazie i jest zadowolony
wanbart napisał(a):nie tłoków nie wyciągali tylko skrzywiony korbowód z tylnego cylindra który był skrzywiony,
GILB napisał(a):samo honowanie nic nie da, musiałby po takim zabiegu zmienić selekcję tłoka,
nowe tuleje plus nowe pierścienie
lukasgr napisał(a): zmień warsztat .... chyba że sam tak nakazałeś choć Cię od tego mocno odwodzili panowie mechanicy – nie wyjąć choćby tego tłoka przy którym był skrzywiony korbowód – nie było nawet 10% szans że ten silnik będzie dobrze chodził po takim zabiegu- moje zdanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6