Sorki , juz milczę ...andariel napisał(a):Panowie może sobie podyskutujecie na PW
Kogo widziałem / widziałam
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
andariel napisał(a):Panowie może sobie podyskutujecie na PW
Jaksa napisał(a):Sorki , juz milczę ...
Ja tez
-
Szalotka
kilkukrotnie widziana niebieska Mazda 6 kombi WPI... niebieskie podkładki parkująca przy WTT na Chłodniej
Pozdrawiam właściciela...
Pozdrawiam właściciela...
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Jurastkd napisał(a):Pozdrowki dla Piotrka ze Szczecinka i Jego nowej "6" widzianego pare dni temu u Jaksy
Czyli hamulce już działają?
Pozdorki dla malutkiej czerwonej 323
PS Działa ten szuwaks? hihih
Pozdor Myjk
Pozdrawiam kierownika czarnego MPS WI cos tam ktorego widziałem ok 18.00 przy rondzie Jazdy Polskiej .

Cos mnie ominęło ?Myjk napisał(a):Czyli hamulce już działają
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
pozdro dla srebrnej 6 kombi na numerach WK..... klubowo oznakowanej
ktora widzialem na Łazienkowskiej jak zjezdzala na czerniakowska dzisiaj tuz przed 8 rani i dla granatowej 323F na numerach WWL..... rowniez z oznaczeniami klubowymi ktora stala za mna na swiatlach na Kijowskiej rog Targowej ok 8:10. myslalem ze to Wampir ale jednak nie....
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Myjk napisał(a):Pozdorki dla malutkiej czerwonej 323 oczko mijanej w Al. Krakowskiej...
Hehe również pozdrawiam
Myjk napisał(a):PS Działa ten szuwaks? hihih
oj działa działa – jeszcze raz wielkie dzięki

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdro dla Morfiego widzianego dzisiaj na Nowej Wsi
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Dzięki , widzimy sie ewentualnie w sobote....Riki napisał(a):Pozdrowienia dla Jarka i ekipy z Bronisz
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam kierownika czarnego MPS WI cos tam ktorego widziałem ok 18.00 przy rondzie Jazdy Polskiej .
nie widzialem, ale pozdrawiam rowniez
Na Malborskiej w wawie staje zielono-butelkowa 323 na niebieskich podkladkach, pozdrowienia
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
Jechałem za Toba ale skreciles w Nowowiejską ?habzimierz napisał(a):nie widzialem
wampir napisał(a):A ja nikogo ostatnio nie widzialem,ale wszystkich pozdrawiam
he he i ja tak samo
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
MazDarek napisał(a):A ja chyba Ciebie widziałem w sobotę rano w Warszawie. Jechałeś może koło ósmej Targową? Również pozdrawiam
tamta nie miala spoilerka na klapie
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2