Mazda Xedos 6 CA KL '97
no ładnie gratki, ja swoją czerwoną przez 2 lata zrobiłem prawie 50 tyś.
Dalszej bezawaryjności życzę:)
Ppzdrawiam!
Dalszej bezawaryjności życzę:)
Ppzdrawiam!
sq2jul napisał(a):Wczoraj mi powyapadaly alu ramki z obrotomierza i predkoscimierzaMusze je podkleic na nowo.
czym podklejałeś? mi ostatnio też sie odkleiły :/ były na super glue, teraz dałem silikon sanitarny, ciekawe jak długo wytrzyma
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
ee tam, ja mam ramki z dido, przykleiłem na jakiś super glue punktowo i już ze 4 lata się trzymają 
quench napisał(a):sq2jul napisał(a):Wczoraj mi powyapadaly alu ramki z obrotomierza i predkoscimierzaMusze je podkleic na nowo.
czym podklejałeś? mi ostatnio też sie odkleiły :/ były na super glue, teraz dałem silikon sanitarny, ciekawe jak długo wytrzyma
ja kleilem na silikon bezbarwny.
pomiar z dynoday w Bydgoszczy
Jestem zadowolony – +2KM na LPG w stosunku do ostatniego pomiaru. Na tym chyba poprzestane.
Cienka linia – PB, gruba linia – LPG

Cienka linia – PB, gruba linia – LPG

jak jestes zadowolony to najważniejsze, gratulacje za trzymanie formy auta, niech moc będzie z Tobą 
Zaluje tylko, ze zamulilem i przy tej okazji noe zmierzylem AFRu na LPG... :¦ przejade sie jeszcze do nich za jakis czas i pomierze auto na LPG tak, zeby moec juz swiety spokoj – na tym koniec mpoch przygod z hamownia...
no chyba, ze zajda jakies mody
ale caly czas sie zastanawiam czy ladowanie kasy w jakikolwiek tuning tego auta ma sens...

widze ze wyszła praweie seria ładnie ciekawe ile mojemu ubyło niestety u nas w pile nigdzie tego nie sprawdze a jak cena u was w bydzi niedługo odwiedzę kolegę solkusa to bym to sprawdził
mnie jedynie kusi wstawić silnik KL
sq2jul napisał(a):ale caly czas sie zastanawiam czy lądowanie kasy w jakikolwiek tuning tego auta ma sens...
DymeK napisał(a):widze ze wyszła praweie seria ładnie ciekawe ile mojemu ubyło niestety u nas w pile nigdzie tego nie sprawdze a jak cena u was w bydzi niedługo odwiedzę kolegę solkusa to bym to sprawdził
Co do ceny to niestety dokladnie nie jestem w stanie Tobie powiedziec (Five nam zalatwil duze znizki). Podejrzewam, ze normalna cena takiego pomiaru moze oscylowac w okolicach 100zl.
Dymek napisał(a):sq2jul napisał(a):ale caly czas sie zastanawiam czy lądowanie kasy w jakikolwiek tuning tego auta ma sens...
E tam KL – jak sie bawic to sie bawic od razu w KL-ZE tylko, ze to juz przestanie byc w miare ekonomiczny daily car...
sq2jul napisał(a):jak sie bawic to sie bawic od razu w KL-ZE
Tu się zgodzę, że to chyba jedyny sensowny mod podnoszący moc w sedesie.
sq2jul napisał(a):przestanie byc w miare ekonomiczny daily car...
Smirnoff twierdzi, że ZE pali mu mniej niż KF język
sq2jul napisał(a):145.5KM@6235rpm,173.3Nm@5080rpm
Szkoda, że to już nieaktualne, ale nadal to "zdrowy KF" oczko
Pozdrawiam,
Darek
Darek
MazDarek napisał(a):sq2jul napisał(a):145.5KM@6235rpm,173.3Nm@5080rpm
Szkoda, że to już nieaktualne, ale nadal to "zdrowy KF"
oj tam bajki gadasz
sq2jul napisał(a):ale caly czas sie zastanawiam czy ladowanie kasy w jakikolwiek tuning tego auta ma sens...
ja bym odpuścił... auto samo w sobie jest bardzo sympatyczne i jako daily car jest zapewne wyśmienite... nie mniej chcąc robić jakieś ciekawe mody, to zakupiłbym inną bazę do nich... nie ma wyboru, kupujesz mx'a lub rx'a

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
jeszcze moge zmienic marke... 
no zawsze mozna zmienic marke ale jest to pojscie na latwizne 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Julek bardzo chciałby FC3S TII, tutaj fantastyczny przewodnik, co zrobić, aby autko trochę lepiej jechało
http://fc3spro.com/
S13 jest oklepany i za banalny
(...)
Xedos ładnie trzyma serię
Podoba mi się to auto.
http://fc3spro.com/
S13 jest oklepany i za banalny
(...)
Xedos ładnie trzyma serię
sq2jul napisał(a):jeszcze moge zmienic marke...
no najlepiej na vw

tyle ze mało które auto ma tyle uroku co ładny xed.....
paaawel5 napisał(a):no najlepiej na vw zeby – w cenie tego co dołożyliśmy by "wyprostować-wyleczyć" swoje xedosy z niedogodności to vw 3 na taaakich alusach i diodach w każdych światłach ze łeb urywa killer

Julek na pierwszej str pisze ze 16" nieaktualne to co bedzie?Temu autu ewidentnie ładnej 17" brakuje
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT