brii napisał(a):konieczny jest bluesoleil) killer
Ja go mam, ale przeinstalowałem chyba z 5 wersji zanim trafiłem na działającą.
co najciekawsze nie najnowszą.
www.mazdaspeed.pl
Lukano napisał(a):Ja go mam, ale przeinstalowałem chyba z 5 wersji zanim trafiłem na działającą.
co najciekawsze nie najnowszą.
brii napisał(a):Lukano – której używasz?
kieresik napisał(a):a co z obrazami płyt?
brii napisał(a):To samo urządzenie przy każdym podłączeniu mimo sparowania jest wykrywane na nowo i towrzy nowe porty
Devmgmt.msc set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1
Sokool napisał(a):Proste i intuicyjne
porter78th napisał(a):Pozdrowienia dla Brii, dawno się na forum nie widzielismy
porter78th napisał(a):Najlepsze teraz: Każdy z badanych po spedzonym czasie przy komputerze stwierdzil że system jest extra i dziala lepiej niż Vista i że świetna robota i takie tam... Jakie było zdziwienie badanych jak na koniec powiedziano im że pracowali właśnie na VISCIE
brii napisał(a):Normalnie szczęka mi coraz bardziej opada jeśli idzie o Łubudu – ta sama drukarka znalazła się w ciągu 3 sekund i skonfigurowała się sama, podczas gdy Win7 przez (z zegarkiem w ręku) 3 minuty wogóle nie znalazł jakiejkolwiek udostępnionej drukarki...
porter78th napisał(a):Ale sprzety mamy coraz nowsze i wydajniejsze.
brii napisał(a):Pisałem o tym kiedyś: Mojave Experiment
gadula napisał(a):brii napisał:
Normalnie szczęka mi coraz bardziej opada jeśli idzie o Łubudu – ta sama drukarka znalazła się w ciągu 3 sekund i skonfigurowała się sama, podczas gdy Win7 przez (z zegarkiem w ręku) 3 minuty wogóle nie znalazł jakiejkolwiek udostępnionej drukarki...
Przecież każdy wie, że Linux jest trudny, i ciągle trzeba coś wpisywać
gadula napisał(a):Ale to nie jest pretekst by pisać systemy zjadające na starcie po >512MB RAMu
porter78th napisał(a):skorzystaj z funkcji ready boost
porter78th napisał(a):Im więcej posiadasz pamięci RAM, tym więcej Vista lokuje danych...
porter78th napisał(a): bije na głowe oba wspomniane wyżej
porter78th napisał(a):ale spróbuj zainstalować i skonfigurować modem neostrady, zejdzie Ci conajmniej godzina. Przymnajmniej tak było kiedy ja bawilem sie w 2006 wszytsko trzeba bylo klepać na klawiaturze...
brii napisał(a):Vista wyszła za wcześnie – kompy miały za mało RAMu i stąd narzekania
brii napisał(a):niekoniecznie lepszy – zależy od przyzwyczajeń.
Globy napisał(a):A co powiecie o Lexmarku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości