Kogo widziałem / widziałam
Globy jak byłem w kolnie to widziałem Twoja Pralkę jak se jechała 
mckoper napisał(a):Kolno
a co Ty tam robiuł?
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Mam tam rodziny a rodziny 
To Ewa pewnie załatwiała biznesy na mieście
Zapraszamy przy okazji!
I ja dziękuję, Kochanie
Jaka tam burzliwa, jeszcze ktoś pomyśli, że się kłócimy
Do zobaczyska!
Violetka napisał(a):pozdrowienia dla Globuska – miło było odbyć poranną burzliwą "pogawędkę"
I ja dziękuję, Kochanie
wczoraj po 17:00 zielona 626 GF na tablicach WA z niebieskimi podkładkami na Horbaczewskiego – pozdrowienia 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
pinky napisał(a):Pozdrowienia dla NBR'a widzianego dzisiaj koło 16-17 na arkuszowej.
Dzięki, na wysokości przejazdu kolejowego, również pozdrawiam...
P.S ładna ta Twoja Protegowana ;D
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Tito01 napisał(a):Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 323F z numerami WA, który mnie omal nie rozjechał wczoraj na Audioriver w Płocku :p
NIE wiedziałem, że klubowicze bawią się na Audioriver

Była grafitowa Efka ---> jest srebrny H.C. III 2006r. ***–)
- Od: 17 sty 2007, 13:06
- Auto: Hyundai Coupe GK '06r. ---> 2.0 DOHC 143 HP
alinoe napisał(a):Malutka, to bylas Ty?
Jeżeli masz na myśli kogoś machającego ze srebrnego Scenic'a to tak

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
artrinio napisał(a):Tito01 napisał(a):Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 323F z numerami WA, który mnie omal nie rozjechał wczoraj na Audioriver w Płocku :p
NIE wiedziałem, że klubowicze bawią się na Audiorivermysłałem ze tylko ja i niewielu lubi te klimaty...
pozdro dla nich
No to ja tez pozdrawiam Audioriverovcow:)
W tym roku wyjatkowo przybylem z Krakowa swoja granatowa mazda 323f LBL XXXXX – ale od piatku do poniedzialku stala na parkingu, wiec nikt jej raczej nei widzial
- Od: 27 maja 2009, 10:25
- Auto: 323F BA 1.5l 97r
i znowu czerwona BA na czerwonych blachach WI, tym razem ustrzelona na ulicy Wolumen – stała sobie zaparkowana – podkładki trochę wypłowiały
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdro dla Devil-a i jego kobiety jadacych biala madzia 626 WGR...... , z ktorymi mialem okazje zamienic pare słow gdy stalismy w korku na wale miedzeszynskim na wysokosci mostu poniatowskiego. Myslalem ze tez jedziecie na spota na bemowo 
-
Szalotka
progreser napisał(a):artrinio napisał(a):Tito01 napisał(a):Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 323F z numerami WA, który mnie omal nie rozjechał wczoraj na Audioriver w Płocku :p
NIE wiedziałem, że klubowicze bawią się na Audiorivermysłałem ze tylko ja i niewielu lubi te klimaty...
pozdro dla nich
No to ja tez pozdrawiam Audioriverovcow:)
W tym roku wyjatkowo przybylem z Krakowa swoja granatowa mazda 323f LBL XXXXX – ale od piatku do poniedzialku stala na parkingu, wiec nikt jej raczej nei widzial
To byłem ja – przepraszam

Po raz kolejny ciemnoczerwona Madzia na WGXXXX zaparkowana na Targowej przy moscie kolejowym Pozdrawiam
-
Grucha
gromaciek napisał(a):Pozdro dla Devil-a i jego kobiety jadacych biala madzia 626 WGR...
dziękujemy i jeszcze raz pozdrawiamy
p.s. tablice mamy WD a nie WGR

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8