nabial82 napisał(a):co mu sie stanie jak bedzie pil sobie olej a ja go bede uzupelnial i tak w kolko?
silnikowi nic się nie stanie
www.mazdaspeed.pl
nabial82 napisał(a):co mu sie stanie jak bedzie pil sobie olej a ja go bede uzupelnial i tak w kolko?
Don Gregorio napisał(a):A powiedzcie mi co ja mam zrobic Sytuacja jest taka ze przy zakupie sprzedawca mowil żeby lać 10W40 no to ok Kupiłem mobil 10W40 i zmieniłem olej Przez 4tys znakomicie zero ubytków a pozniej... Tragedia żre olej jak szalony dolałem juz litr a zrobiłem na tym 2kkm Zmienic markę oleju? Jaki proponujęcie zalać?
tommyb napisał(a):czy moge przeskoczyc z mineralnego lotosa 15w40 na CARLUBE 15W40 SEMI
Grzyby napisał(a):silnikowi nic się nie stanie
Globy napisał(a):Proszę o dołączenie do wątku olejowego.
Globy napisał(a):To tylko zmiana marki oleju, a nie typu (semi to 10W40)
Globy napisał(a):To tylko zmiana marki oleju, a nie typu (semi to 10W40).
tommyb napisał(a):Narazie to garsc ludzi wie o takim oleju-mysle ze jest to chyba jakas nowosc
Borys napisał(a):Ten semi to pewnie i tak w 90% mineral ale to 10% może mieć składniki lepiej czyszczące i chroniące silnik.
Borys napisał(a):Baza oleju przy zachowaniu tej samej normy gęstości 15W nie może mieć teoretycznie innych własciwości zimą. Ten semi to pewnie i tak w 90% mineral ale to 10% może mieć składniki lepiej czyszczące i chroniące silnik.
cemoi napisał(a):Tak względem 10w40 sami zobaczcie:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki