tery napisał(a):BEN napisał(a):ja mam swoja i mi pali 12 bez zbytniego oszczędzania. na trasie polska Słowenia z tempomatem ustawionym na 140 spaliła mi 11,2 i co teraz Ty masz duposcisk
Ben rozmawiałem dziś z gościem , którego żona jeździ CX-7. Rocznik 2007, automat. Przejechała dotychczas 15 000km. Wiekszość miasto, trasa od czasu do czasu...średnie spalanie 15,5 litra. Chcą sprzedać autko z wiadomych względów a nie są ubogimi ludźmi...Mają kilka autokomisów...
Tery Ty ciągle z kimś gadasz czytasz jakieś fora i wierzysz w dane katalogowe!! Ja po pierwsze mam wersje EU wiec spalanie jest w niej mniejsze. Gdzieś nawet był temat ze wersje US spala zdecydowanie więcej ale nie pamiętam już o co tam chodziło.
Mi pali tyle ile napisałem i nie zamierzam z Tobą dyskutować ze na pewno jest inaczej bo to nie ma sensu.
domin1979 napisał(a):Wytłumacz mi w takim razie PO CO kupili taki samochód?!? Skoro producent podaje spalanie w mieście ok. 14 l to spokojnie można do tego litr dorzucić, do tego dochodzi automat i wychodzi 15.5 l. Nie były dostępne dane katalogowe jak kupowali? Najlepiej kupić na miasto 260 KM i się dziwić, że pali albo że 90 KM TDI kolegi pali 7l...tery napisał(a):Przejechała dotychczas 15 000km. Wiekszość miasto, trasa od czasu do czasu...średnie spalanie 15,5 litra. Chcą sprzedać autko z wiadomych względów a nie są ubogimi ludźmi...Mają kilka autokomisów... oczko![]()
W tym poście jedynie udowodniłeś, że są ludzie (z całym szacunkiem), którzy najpierw robią potem myślą. Nie chciałem napisać "nie myślą" żeby nikogo nie urazić
Zgadzam się w zupełności. jak można kupić auto a później dopiero myśleć ze nie stać nas na paliwo!!!<glupek2>

jancio68 napisał(a):Eee tam, tery po prostu podpuszcza odkąd CRV jest the best.
Wystarczy, że napiszemy:
tery Dobrze zrobiłeś, że kupujesz CRV i-ctdi. My popełniliśmy błąd![]()
Twój kolega z forum hondy pisze tak:Wiecie koledzy, samo spalanie mnie nie przeraża ale ten samochód wg. mojej subiektywnej opinii nie daje NIC za taki apetyt na ON...Ot takie turladło z dużym apetytem na paliwo....
inny pisze:Ile bym dał aby moja Hania brała 7 – 8 l. ropy. Mój ma 15.800 i bierze średnio 11,5 ropy i mam duży problem.
Zgadnij co się stanie jak go chip-stuningujesz?![]()
Żebyś nas później tery nie przepraszał jak w tej reklamie OC w pizetiu.
a jancio odrobił prace domową i pogrzebał za Ciebie i wynalazł ze nie wszyscy są tacy zadowoleni i nie każdemu pali 8.
Ot cala prawda Ty juz wybrałeś auto i teraz chcesz wieszać psy na cx7.
My nie wieszamy psów na crv My mamy cx7 i jesteśmy zoom zoom!!!!!!