Mazda CX-7 – Porównanie z konkurencją

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez BEN » 28 lip 2009, 14:20

tery napisał(a):
BEN napisał(a):ja mam swoja i mi pali 12 bez zbytniego oszczędzania. na trasie polska Słowenia z tempomatem ustawionym na 140 spaliła mi 11,2 i co teraz Ty masz duposcisk

Ben rozmawiałem dziś z gościem , którego żona jeździ CX-7. Rocznik 2007, automat. Przejechała dotychczas 15 000km. Wiekszość miasto, trasa od czasu do czasu...średnie spalanie 15,5 litra. Chcą sprzedać autko z wiadomych względów a nie są ubogimi ludźmi...Mają kilka autokomisów... ;)

Tery Ty ciągle z kimś gadasz czytasz jakieś fora i wierzysz w dane katalogowe!! Ja po pierwsze mam wersje EU wiec spalanie jest w niej mniejsze. Gdzieś nawet był temat ze wersje US spala zdecydowanie więcej ale nie pamiętam już o co tam chodziło.
Mi pali tyle ile napisałem i nie zamierzam z Tobą dyskutować ze na pewno jest inaczej bo to nie ma sensu.
domin1979 napisał(a):
tery napisał(a):Przejechała dotychczas 15 000km. Wiekszość miasto, trasa od czasu do czasu...średnie spalanie 15,5 litra. Chcą sprzedać autko z wiadomych względów a nie są ubogimi ludźmi...Mają kilka autokomisów... oczko
Wytłumacz mi w takim razie PO CO kupili taki samochód?!? Skoro producent podaje spalanie w mieście ok. 14 l to spokojnie można do tego litr dorzucić, do tego dochodzi automat i wychodzi 15.5 l. Nie były dostępne dane katalogowe jak kupowali? Najlepiej kupić na miasto 260 KM i się dziwić, że pali albo że 90 KM TDI kolegi pali 7l... :|
W tym poście jedynie udowodniłeś, że są ludzie (z całym szacunkiem), którzy najpierw robią potem myślą. Nie chciałem napisać "nie myślą" żeby nikogo nie urazić ;)

Zgadzam się w zupełności. jak można kupić auto a później dopiero myśleć ze nie stać nas na paliwo!!!<glupek2> <glupek2>

jancio68 napisał(a):Eee tam, tery po prostu podpuszcza odkąd CRV jest the best.
Wystarczy, że napiszemy:
tery Dobrze zrobiłeś, że kupujesz CRV i-ctdi. My popełniliśmy błąd ;)

Twój kolega z forum hondy pisze tak:
Wiecie koledzy, samo spalanie mnie nie przeraża ale ten samochód wg. mojej subiektywnej opinii nie daje NIC za taki apetyt na ON...Ot takie turladło z dużym apetytem na paliwo....

...martwi się kolega, że w trasie, przy spokojnej jeździe skotłował mu ponad 9 l. ropy. Myślał, że jakieś 7 będzie <lol>

Niechętnie też piszą, że 12l. jak najbardziej realne.
inny pisze:
Ile bym dał aby moja Hania brała 7 – 8 l. ropy. Mój ma 15.800 i bierze średnio 11,5 ropy i mam duży problem.

Zgadnij co się stanie jak go chip-stuningujesz? <głaszcze>
Żebyś nas później tery nie przepraszał jak w tej reklamie OC w pizetiu. <lol>

a jancio odrobił prace domową i pogrzebał za Ciebie i wynalazł ze nie wszyscy są tacy zadowoleni i nie każdemu pali 8.

Ot cala prawda Ty juz wybrałeś auto i teraz chcesz wieszać psy na cx7.
My nie wieszamy psów na crv My mamy cx7 i jesteśmy zoom zoom!!!!!! <jupi> <list> <ganja> :P
Forumowicz

Od: 23 gru 2008, 12:10
Auto: Mazda CX-7 EU, xsara 1,6 16V

Postprzez tery » 28 lip 2009, 17:07

Grubo przesadziliście z tymi 12litrami. Mój LC spala 11,5l. Przypominam Wam, że Mazda też ma silnik 140 KM w dieslu i wyniki spalania są ogólnie dostępne na forum. Ja Wam też mogę przytoczyć cytaty właścicieli CX-7, opisujące jak to potrafi spalić 17-19 litrów ( opinie użytkowników w Autocentrum). Zamieściłem Wam też ranking najlepszych silników na 2008 rok.To nie jest moje "widzi mi się", ale ogólnoświatowy ranking sporządzany od wielu lat. Doceniam to , że silnik Mazdy plasuje się w czołówce po raz kolejny, zechciejcie więc przyjrzeć się jaki silnik widnieje na pozycji 3. Na próżno szukać tam diesla Mazdy, silnik Hondy 2.2 CDT-i uplasował się oczko wyżej od Waszego, ale ze sporą przewagą punktową... Pewnie Honda przekupiła jury, tak zapewne było. Co do spalania obiecuję, że szczerze podam jak to wygląda ...nawet jeśli miałoby to być więcej niż przewiduje producent i ile oleju dolałem po 10 000km. Musicie wykazać cierpliwość do października... :P a z gościem od CX-7 rozmawiałem w cztery oczy a nie na forum... ;P
Ostatnio edytowano 28 lip 2009, 17:33 przez tery, łącznie edytowano 2 razy
Forumowicz

Od: 9 mar 2009, 15:50

Postprzez pc131 » 28 lip 2009, 17:16

Witam

nie ma tematu o spalaniu to tu się dopiszę :)

Wczoraj na trasie Sandomierz – Warszawa spalanie 9.3L/100km (2 osoby, pół bagażnika bagażu) – mierzone na podstawie przebytego milażu i tankowania do "odbicia pistoletu". Jechałem w nocy 22.00-~01.00 więc nie miałem wiele do wyprzedzania, jednak droga nie zawsze równa (pod górę). Prędkość 60~90 zabudowany, 90~120 poza zabudowanym, bez zbędnego załączania turbo, 120kmh 6ty bieg 2200 obrotów.

Trasa Warszawa – Przeworsk (~300km) więcej wyprzedzania, czasem wleczenie się za żukiem czy traktorem 11,3L/100km. Pomiar w taki sam sposób j/w.

Gdy już pewnego dnia powstaną drogi ekspresowe i wyprzedzanie będzie ograniczało się do zmiany pasa to będzie można osiągnąć 9L bez wyrzeczeń.

Pozdrawiam
T
Forumowicz

Od: 19 paź 2008, 23:06
Auto: 2007 CX-7 US

Postprzez Globy » 28 lip 2009, 17:21

tery napisał(a):Zamieściłem Wam też ranking najlepszych silników na 2008 rok.

Diesel Mazdy wszedł do sprzedaży po publikacji tego rankingu. Co do spalania diesli, mnie RAV4 z 2,2-litrowym dieslem 177 KM zużywała po Warszawie 12 l ON/100 km. LC ma silnik starszej generacji, teraz jest niestety era DPF'u ;)
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez tery » 28 lip 2009, 17:25

Ot na przykład...

"Tak się zastanawiałem dla kogo ten samochód jest zaprojektowany i na prawde trudno odpowiedzieć. Nie w teren bo stosunkowo nisko zawieszone, nie do miasta po pożera ogromne ilości paliwa, nie na autostrady bo wygodniej, taniej poruszać się można limuzyną. więc dla kogo? Wygląd wskazuje, że mamy do czynienia z komfortowym i obszernym autem. Okazuje się że jest ciasny a miejsca jak w zwykłym kompakcie. Gdzie ten komfort? po co takie wielkie koła? Ten samochód ma zawieszenie kompletnie nie zestrojone na nasze drogi, jest twardy i jazda po tzw plackach i niewielkich wybojach to mordęga. Powiem szczerze w moim 15-letnim małym japończyku /nie będę podawał marki by nie robić reklamy/ komfort na polskich drogach jest nieporównywalnie lepszy. Zastanawiający jest jednak fakt, że większość ludzi pieje z zachwytu tym samochodem. "

i dalej...

"Często używane i powoli wyciskane sprzęglo, wydziela niemiły smrodek mam wrażenie że się niedługo spali, auto zaraz po wyjeździe od dealera niemiłosiernie dymiło, coś stuka koło zawiasu drzwi kierowcy przy otwieraniu i zamykaniu, producent podaje nieprawdziwe dane o spalaniu – naprawdę w średnio pali około 13 l/100 km,wycieraczki szyby przedniej nie dochodzą do słupka pogarszając odsuwanym na bok śniegiem i tak nie najlepszą widoczność, wnęki w lusterkach bocznych trzymają wodę, która dopiero wylatuje z nich przy większych prędkościach brudząc boczną szybę."

..."pali jak smok"

"No niestety na razie pali jak smok ( po mieście na którkich dystansach to czasem sie zastanawiam czy nie jadę V8-ką. Mam nadzieję że trochę spadnie po 10.000 :) "

"zbyt słaby przy niskich obrotach co stwarza problemy gdy trzeba precyzyjnie zaparkować przy minimalnej prędkości manewrowej. Problem występuje również w warunkach terenowych i śliskiej nawierzchni gdy trzeba delikatnie ruszyć na pół sprzęgle. Silnik albo gaśnie albo przy nieco większych obrotach pojawia się smród palonej tarczy sprzęgła. Przy normalnych warunkach i szybkiej jeździe silnik bardzo dobry"...itd. itp.
Forumowicz

Postprzez Globy » 28 lip 2009, 17:58

Oj, uwielbiam nieszczęśliwych malkontentów, niepotrafiących wziąć odpowiedzialności za własny wybór. Pierwszy komentarz najwyraźniej pochodzi od osoby, która widziała CX-7 na obrazku lub w salonie. Drugiemu gratuluję pomysłu zmiatania śniegu z szyby przednimi wycieraczkami. Pozostałym radzę zapisać się na szkołę eco-drivingu, np. brandowaną przez Skodę.

Owszem, znam osoby, którym samochód klasy średniej z silnikiem 2.5 V6 w automacie pali po mieście 10-11 l, ale... Są korki i korki, miasta i miasta oraz samochody do oszczędzania i dla przyjemności. Jeśli ktoś oczekuje, że CX będzie zużywał 10-12 l paliwa w mieście, to niech kupi coś o pojemności 1,6 litra. Samochody powyżej 2 litrów mają daleko odsuniętą granicę maksymalnego zużycia paliwa. Mnie Toyota Verso 1.8 (150 KM) CVT zużywała 12,5 l/100 km po Warszawie.

tery, wystarczy, że siebie samego przekonasz do zakupu CR-V <usmiech> To fajny SUV ze sportową nutką, dobrze wykończony, ze znakomitym silnikiem do normalnej jazdy. CX-7 to jednak inna półka, o czym najlepiej świadczy 120 dodatkowych koni silnika DISI. W wypadku diesla sekunda różnicy w pojedynku Mazda vs Honda to nie koniec świata.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez pc131 » 28 lip 2009, 20:28

CR-V jest brzydsza (taka dla "dziadka") z zewnątrz niż CX-7. Jeśli chodzi o wnętrze to już przepaść.

CX-7:
Obrazek

CR-V:
Obrazek

Środek szary smutny taki bez wyrazu, a to srebrne ramię kierownicy to pomyłka moim zdaniem.
Forumowicz

Postprzez arp007 » 28 lip 2009, 21:40

a z przodu wyglada jakby ktos wybil mu dolny garnitur zebow.
przed ubieglorocznym zakupem cx'a jezdzilem accordem (model 2003). przed wymiana zastanawialem sie nad nowym crv, ale jak go zobaczylem, to powiedzialem sobie, ze brzydszego samochodu nie mogli zaprojektowac. to oczywiscie jest moj subiektywny glos. ;–) tak jak wiekszosci nie podoba sie bmw x6, a ja tego brzydala lubie.

cheers, a
Forumowicz

Od: 5 lip 2009, 10:02
Auto: cx-7

Postprzez gari » 29 lip 2009, 03:26

pc131 jak juz do czegos chcesz porownywac wnetrze CRV do wnetrz mazdy to to chyba raczej do Tribute by wypadalo ;)

Obrazek

POZDR
Toyota Corolla / Nissan Murano + Infiniti G20
Forumowicz

Od: 11 kwi 2006, 18:25
Auto: Corolla/ Murano+InfinitiG20

Postprzez BEN » 29 lip 2009, 08:24

tery napisał(a):Grubo przesadziliście z tymi 12litrami. Mój LC spala 11,5l. Przypominam Wam, że Mazda też ma silnik 140 KM w dieslu i wyniki spalania są ogólnie dostępne na forum. Ja Wam też mogę przytoczyć cytaty właścicieli CX-7, opisujące jak to potrafi spalić 17-19 litrów ( opinie użytkowników w Autocentrum). Zamieściłem Wam też ranking najlepszych silników na 2008 rok.To nie jest moje "widzi mi się", ale ogólnoświatowy ranking sporządzany od wielu lat. Doceniam to , że silnik Mazdy plasuje się w czołówce po raz kolejny, zechciejcie więc przyjrzeć się jaki silnik widnieje na pozycji 3. Na próżno szukać tam diesla Mazdy, silnik Hondy 2.2 CDT-i uplasował się oczko wyżej od Waszego, ale ze sporą przewagą punktową... Pewnie Honda przekupiła jury, tak zapewne było. Co do spalania obiecuję, że szczerze podam jak to wygląda ...nawet jeśli miałoby to być więcej niż przewiduje producent i ile oleju dolałem po 10 000km. Musicie wykazać cierpliwość do października... :P a z gościem od CX-7 rozmawiałem w cztery oczy a nie na forum... ;P

Tery ja nigdzie nie napisałem ze cx nie potrafi spalić 17-19 litrów!! napisałem że pali mi średnio 12. Ile razy mam Ci tłumaczyć co znaczy średnio!!! Jak zaleje pełen bak i chce poszaleć albo mam gorszy dzień to pali mi 20. juz spokojny jestes?

A wypowiedzi które przytaczasz w swoim kolejnym poście są na podobnym poziomie jak ta wypowiedz:
tery napisał(a):Ben rozmawiałem dziś z gościem , którego żona jeździ CX-7. Rocznik 2007, automat. Przejechała dotychczas 15 000km. Wiekszość miasto, trasa od czasu do czasu...średnie spalanie 15,5 litra. Chcą sprzedać autko z wiadomych względów a nie są ubogimi ludźmi...Mają kilka autokomisów... oczko

świadczy tylko o poziomie ludzi i o ich sposobie myślenia przed zakupem auta albo o braku myślenia.
A najlepiej podsumował to:
Globy napisał(a):Oj, uwielbiam nieszczęśliwych malkontentów, niepotrafiących wziąć odpowiedzialności za własny wybór. Pierwszy komentarz najwyraźniej pochodzi od osoby, która widziała CX-7 na obrazku lub w salonie. Drugiemu gratuluję pomysłu zmiatania śniegu z szyby przednimi wycieraczkami. Pozostałym radzę zapisać się na szkołę eco-drivingu, np. brandowaną przez Skodę

Zapamiętaj sobie że każde auto ma jakieś wady!! ale ma również zalety których jak dla mnie w cx7 jest zdecydowanie więcej.!!

Na koniec powtórzę się po raz kolejny:
My nie wieszamy psów na crv My mamy cx7 i jesteśmy zoom zoom
Ty jesteś posiadaczem crv i peany na jej temat pisz na forum hondy. I niech Ci się autko sprawuje jak najlepiej i pali 5 litrów!
Forumowicz

Postprzez jancio68 » 29 lip 2009, 09:41

Musisz się tery odstresować bo my tu nikogo nie przekonujemy do zakupu Cx-a bo sami wiemy, że to świadomy wybór musi być. A ty nam autka nie obrzydzisz.
Przytoczone opinie to ludzie którzy rozminęli się z autem bo jak wynika z recenzji to potrzebują czegoś spokojnego, praktycznego i na swoją miarę i umiejętności.
Ja mogę powiedzieć za siebie, że Cx sprawia ogromną frajdę z jazdy a wyjazd w trasę to czysta przyjemność. Jak mam parszywy dzień to przejażdżka koi zszargane nerwy – zoom zoom.
A że pali swoje-adekwatnie do tego co daje- olać to.
Bardziej bym się martwił gdyby moja żona trwoniła pieniądze <lol>
Mam nadzieję, że CRV spełni twoje oczekiwania i odstresujesz się od Cx-a, bo w końcu któregoś z nas spotkasz w końcu na drodze :P
a przebijając bena życzę aby palił 4 litry <faja>

pozdrawiam

ps. podoba mi się globy ta "...reszta świata" w temacie.
Forumowicz

Od: 2 cze 2008, 17:34
Auto: CX-7 Expression

Postprzez Lucass » 29 lip 2009, 09:56

Miałem na testach Audi Q5 2.0 TDI a więc doskonała okazja do skonfrontowania z Mazdą Cx-7 ,tym bardziej że obydwa to właśnie Crossovery.

Napęd

Tutaj oczywiście bezsensowne jest porównywanie 2.0 TDI VAG z 2.2 DISI.
Ta wersja miała 170 KM i raczej dla ludzi spokojnie jezdżących szukających oszczędności w paliwie no i w cenie samego auta bo przy 3.0 TDI cena drastycznie rośnie.
Szkoda że niebyło warunków do porównania napędu 4x4 Quattro w Audi do tego zastosowanego w Mazdzie.Podejrzewam że górą oczywiście jest legendarny Quattro Audi.

Zawieszenie

Nastawione jest na komfort aczkolwiek bardzo przyjemnie sprężyste , pasażerowie będą zachwyceni.
Mazda jest sporo twardsza , tak więc w Audi zdecydowanie bardziej komfortowo ale mniej sportowo.

Wnętrze

Plastiki Audi oczywiscie lepsze niz w Mazdzie , skóra ku mojemu zdziwieniu też niebyła wentylowana(oczywiście w tej wersji czyli podstawowej )
Jeśli chodzi o przestronność to jest porównywalnie a nawet Mazda wydaje się być przestronniejsza , bagażników nieporównywałem .

Nadwozie

Tutaj oczywiście kwestia gustu ale moim zdaniem Mazda jest zgrabniejsza i wygląda bardziej zadziornie od Q5. Tył Q5 jest taki sobie tak jak w Q7 zresztą , przód wygląda o niebo lepiej a taki gadżet jak światła LED do jazdy dziennej to już majstersztyk.

Podsumowanie

Audi Q5 jak wiecie to auto Premium pod każdym względem aczkolwiek nie wszystko jest takie dobre i dopracowane jak sie poczatkowo wydaje w Audi.Na dłuższą metę wychodzi duzo rzeczy irytujących . Niewiem jak akurat będzie z modelem Q5 oczywiście.
Lista opcji bardzo długa i bez problemu cena może wynieść grubo ponad 200 tys.PLN.
Cena tej wersji z paroma dodatkami jak : LED-y do jazdy dziennej ,czujniki parkowania , asystent podjazdu , klima 3 strefowa i kilka innych dupereli które ma Cx-7 to ok. 200 tys.PLN. Wybierając mocniejszy silnik np. 3.0 TDI i trochę oopcji to napewno osiągnie ok. 300 tys PLN ale do końca dokładnie tego nieanalizowałem.
“Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
(George Carlin)
Forumowicz

Od: 20 kwi 2007, 10:43
Auto: Była RX-8 , CX-7 2.3 jest
Cx-5 2.0 sky passion MY12
Subaru Outback H6 MY11

Postprzez tery » 29 lip 2009, 11:44

pc131 napisał(a):Środek szary smutny taki bez wyrazu, a to srebrne ramię kierownicy to pomyłka moim zdaniem.

Trochę przyzwoitości nie zaszkodzi. Zamieszczasz zdjęcie Cx-7 z jasnym środkiem a Hondy z szarym. Niezła manipulacja. Wklej proszę, zdjęcie Hondy CRV z jasną skórą, bo taką kupiłem a potem pisz, że jest szare i smutne. Widać, że nigdy nie siedziałeś w takim właśnie wnętrzu CRV, bo byś w ten sposób nie napisał...Wnętrze CRV z beżową skórą i panoramicznym dachem jest przyjemne w odbiorze ;)

jancio68 napisał(a):A ty nam autka nie obrzydzisz.

Nie mam takiego zamiaru.

jancio68 napisał(a):Musisz się tery odstresować

Jestem spokojny :)

jancio68 napisał(a):Mam nadzieję, że CRV spełni twoje oczekiwania i odstresujesz się od Cx-a

Już pisałem, że to był raczej pragmatyczny i racjonalny wybór. Może kolejna będzie Mazda CX-7 lub jej następczyni, jeśli pojawi się do tego czasu...nie wykluczam, choć kusi Infiniti FX. Na pewno auto japońskie.

BEN napisał(a):Jak zaleje pełen bak i chce poszaleć albo mam gorszy dzień to pali mi 20.

Rozumiem to, ale nie pisz bzdur, że CRV spala 12 litrów. Przytaczasz cytat z forum Hondy, jakiegoś gościa, któremu auto spaliło akurat tyle w danym momencie. Nie wiem co było przyczyną, może też miał słabszy dzień...Średnie spalanie CDT-i to 7,5-8 litrów. Jeździłem wersją benzynową i dieslem. Spalanie w benzynie kształtowało się w trakcie jazdy (90-130 km/h) w granicach 9,5-10,5l , w dieslu odpowiednio mniej...
Forumowicz

Postprzez BEN » 29 lip 2009, 11:56

tery napisał(a):Rozumiem to, ale nie pisz bzdur, że CRV spala 12 litrów.

tery ja cały czas pisze o cx7 a nie crv!!!
Forumowicz

Postprzez Deniorek » 29 lip 2009, 12:12

Panowie, easy, easy. Jeden drugiego manipuluje, naprawdę obiektywnie rzecz ujmując CX-7 ma bardzo ładne wnętrze, ale niczym szczególnym już dalej nie wyróżnia się w klasie samochodów za podobną cenę.

Co do diesela w CX-7 niemiecki salon z bólem twierdzi, że u nich to krucho ostatnio z benzyną (już dawno nie sprzedali żadnej sztuki, a były tygodnie, że po prostu od klientów nie mogli oderwać się). Ludzie liczyli, że diesel coś zmieni, a teraz kiedy przychodzą zapytać o niego to jakoś zaczynają patrzeć na szóstkę lub piątkę w dieselu lub od razu dziękują... Nie będzie chyba zdziwieniem, że Mazda 3 to auto, które prawie codziennie wyjeżdża z salonu. I jak byłem umówić przegląd Rexa to faktycznie jedna sztuka była odbierana, a druga już czekała na właściciela. A przed salonem 7 sztuk. Niemcy rezygnują z aut dużo palących, przesiadają się na mniejsze lub diesele. Takie czasy... ;)
Forumowicz

Od: 10 lip 2008, 19:28
Auto: RX-8 231KM [Lighting Yellow]

Postprzez pc131 » 29 lip 2009, 12:39

Znalazłem jasne wnętrze CR-V tylko, że z NAVI i automatem.

Generalnie to zegary w połączeniu z kierownicą przypominają mi minę takiego głupiego pieska (w sumie ludzkie uszy mu narysowałem...), który chce się napić mleka <lol>

A uchwyt do otwierania drzwi to taka wielka chińska plastikowa w kolorze aluminium słuchawka do telefonu <lol>

Wybaczcie, zawsze miałem 3 z plastyki hahaha

Obrazek
Forumowicz

Postprzez BEN » 29 lip 2009, 13:00

pc131 napisał(a):Znalazłem jasne wnętrze CR-V tylko, że z NAVI i automatem.

Generalnie to zegary w połączeniu z kierownicą przypominają mi minę takiego głupiego pieska (w sumie ludzkie uszy mu narysowałem...), który chce się napić mleka <lol>

A uchwyt do otwierania drzwi to taka wielka chińska plastikowa w kolorze aluminium słuchawka do telefonu <lol>

Obrazek

O lol!! dobry post cały monitor zaplułem i prawie spadłem z krzesła!!! hahaha hahaha hahaha
Forumowicz

Postprzez jancio68 » 29 lip 2009, 14:22

Nie no, ładne to wnętrze hahaha
Tylko, że to mleko trzeba na kolanach wozić-niewygodnie.
No i ta słuchawka podręczna i praktyczna.

deniorek jak świat światem małe, tanie sprzedają się najlepiej. Teraz tym bardziej i w Polsce jest ta sama tendencja. Myślę, że Mazda sprzeda jeszcze z 1 Cx w tym roku no i może z 1 Rx-a lub pół. Nie będziemy płakać. Na parkingu nie pomylimy aut :P

pozdrawiam
Forumowicz

Od: 2 cze 2008, 17:34
Auto: CX-7 Expression

Postprzez pc131 » 29 lip 2009, 15:07

BEN napisał(a):
pc131 napisał(a):Znalazłem jasne wnętrze CR-V tylko, że z NAVI i automatem.

Obrazek

O lol!! dobry post cały monitor zaplułem i prawie spadłem z krzesła!!! hahaha hahaha hahaha

Teraz piesek ma psie uszy i kość hahaha

Obrazek

Sorry za spam ale to wnętrze po dokładniejszym przyjrzeniu aż prosi się o radosną twórczość <lol>
Forumowicz

Postprzez Lucass » 29 lip 2009, 15:19

Lucass napisał(a):
Tutaj oczywiście bezsensowne jest porównywanie 2.0 TDI VAG z 2.2 DISI.

Małe sprostowanie 2.3 DISI oczywiście ;)
“Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
(George Carlin)
Forumowicz

Od: 20 kwi 2007, 10:43
Auto: Była RX-8 , CX-7 2.3 jest
Cx-5 2.0 sky passion MY12
Subaru Outback H6 MY11