Rozumiemnailz napisał(a):Ona jest samotna wiec nie tylko głowa

www.mazdaspeed.pl
Rozumiemnailz napisał(a):Ona jest samotna wiec nie tylko głowa
Myslę ze od takich pytan jest PWzuko1905 napisał(a):mam problemy z premacy ditd 2004r
tomeknas napisał(a):rozponał idealnie usterke – uszczelki pod wtryskami
tai napisał(a):Powod 3- to przesadzilo o opinii-kilka dni po wymianie oleju sprawdzam stan i widze pare milimetrow ponad max.-wtedy juz sie wku...
maniek8011 napisał(a):tai napisał(a):Powod 3- to przesadzilo o opinii-kilka dni po wymianie oleju sprawdzam stan i widze pare milimetrow ponad max.-wtedy juz sie wku...
Ja w DiTD mialem 15cm ponad stan a konkretnie 8,5 (wchodzi 4,5) powód podkładki przelewowe przepuszczały rope do paliwa ,póżniej jeżdziłem autem jeszcze prawie pół roku i żadnego wycieku nie było.Pytałem sie jeszcze trzech znajomych mechaników i oni mi powiedzieli że jak wszystkie uszczelki,uszczelniacze itp są w porządku to napewno nie puszczą oleju .
Krisek napisał(a):kolego maniek
wlales 2 x tyle oleju ? co trzeba ... nawet nie chwal sie tym
maniek8011 napisał(a):powód podkładki przelewowe przepuszczały rope do paliwa
tomaszu napisał(a):Po powrocie do domu sprawdzam,jest kilka milimetrów ponad max!
Krisek napisał(a):wlales 2 x tyle oleju ? co trzeba ... nawet nie chwal sie tym ...
Nie wiem,dośc czesto odwiedzam service Auto Jaksa i nigdy nie byli ani nie mili ani nie uprzejmi,czasami trzeba było poczekac ale zawsze miło i z uśmiechem.gruby84 napisał(a):Wrażenia – niemiła atmosfera, brak kultury, zachowanie się "po co tu przyjechał"
gruby84 napisał(a):W Auto Jaksa na czujnik OCV oil control valve powiedzieli czujnik położenia wałka rozrządu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki