instalacja gazowa stag 4
1, 2
witam chcialbym zagazowac swoja madzie 323f1.5 ba bylem u gazownika i zaproponowal mi stag 4.co o tym myslicie?
-
maly01
Poszukaj w tym dziale opinii zadowolonych użytkowników STAGa 300 i jego nowszej wersji STAG-4
Nie trzeba głęboko nawet szukać
Tylko jedź do renomowanych gaziarzy, którzy znają się na rzeczy, a nie do chałupników, a na pewno nie będziesz zawiedziony.
I nie żebym swoje chwalił
Tylko jedź do renomowanych gaziarzy, którzy znają się na rzeczy, a nie do chałupników, a na pewno nie będziesz zawiedziony.
Najnowszą wersją STAGa 300 nie jest Stag 4gadula napisał(a):Poszukaj w tym dziale opinii zadowolonych użytkowników STAGa 300 i jego nowszej wersji STAG-4Nie trzeba głęboko nawet szukać
![]()
Wiecej o STAGu można poczytać na lpg.info lub https://www1.ac.com.pl/autogaz/forum/
- Od: 22 gru 2007, 16:48
- Auto: Peugeot 307 HDI 90@120/270
Sprinter 313CDI Sprintshift &
Sprinter 312D :)
Ja jak narazie przelatałem 4500km na stagu 4 i zero problemów
a jeździ się za darmo hehehe
ja za instalke z montażem zapłaciłem 1950zł.. więc w niecałe pół roku się zwróci
ja za instalke z montażem zapłaciłem 1950zł.. więc w niecałe pół roku się zwróci

Bartek1986 napisał(a):Ja jak narazie przelatałem 4500km na stagu 4 i zero problemów zeby a jeździ się za darmo hehehe
ja za instalke z montażem zapłaciłem 1950zł
Dobra cena. Ja jeszcze się zastanawiam, ale chyba założę żeby zobaczyć jak to jest zatankować te wyśmiewane przez wszystkich paliwo dla biedaków i żebraków

- Od: 15 cze 2007, 01:09
- Auto: M6 '02 2.0 Benzin
gadula napisał(a):STAG 4, to zminiaturyzowana wersja STAGA 300+ krzywy
No właśnie. gadula wie co mówi.
mam od 1 kwietnia
polecam. tylko STAG, ale u dobrego gazownika.
posiadam instalacje stag 300 w wersji 4 od miesiaca w swojej 323f 1,5 zrobilem na niej juz kilka tys km i wszystko dziala bez zarzutow wiec jaka najbardziej polecam przy aktualnych cenach paliwa 
-
PaAaWwWeL
dzieki za pomoc. zdecydowalem sie i na srode umuwilem sie z gazownikiem.napisze jak to bedzie sie sprawowac i ewentualnie polece gazownika z woj.lodzkiego. pozdrawiam.
-
maly01
Lukano napisał(a):gadula napisał:
STAG 4, to zminiaturyzowana wersja STAGA 300+ krzywy
No właśnie. gadula wie co mówi.
A wlaśnie ze nie wie
Najbardziej zaawansowany jest stag 300 plus, można mapę wtrysku ustawiać w trzech wymiaracch a w stag 4 tylko w dwóch tak jak w stag 300, stag 200
stag 4 to zmniaturyzowana wersja stag 300.
Hazu napisał(a):Najbardziej zaawansowany jest stag 300 plus, można mapę wtrysku ustawiać w trzech wymiaracch a w stag 4 tylko w dwóch tak jak w stag 300, stag 200
stag 4 to zmniaturyzowana wersja stag 300.
To zależy czy patrzymy na soft, czy hardware
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeśli chodzi o soft, to wszystko się zgadza
jarusiek napisał(a):więc jednak się nie myliłem Kto by kupował droższego 300 Plus skoro w tańszym 4 jest to samo
Prawdę mówiąc, to jest to samo
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Warto zaznaczyć że STAG4 został stworzony głównie z myślą o silnikach 4 cylindrowychgadula napisał(a):jarusiek napisał(a):więc jednak się nie myliłem Kto by kupował droższego 300 Plus skoro w tańszym 4 jest to samo
Prawdę mówiąc, to jest to samoWiększości opcji i tak nie wykorzystasz, np tych map 3D
- Od: 22 gru 2007, 16:48
- Auto: Peugeot 307 HDI 90@120/270
Sprinter 313CDI Sprintshift &
Sprinter 312D :)
gadula napisał(a):jarusiek napisał:
więc jednak się nie myliłem Kto by kupował droższego 300 Plus skoro w tańszym 4 jest to samo
Prawdę mówiąc, to jest to samo Większości opcji i tak nie wykorzystasz, np tych map 3D
Spoko
Nie chce mi sie czegokolwiek udowadniać.
Ja do R4 będę montował Stag-300 plus
gdy osprzęt dobry nie zauważysz spadków mocy na sekwencji
- Od: 9 gru 2008, 16:44
- Auto: MAZDA 323F BA Z5 1998r
U mnie zamontowany jest Stag 300 Plus, Stag 300 nie dawał sobie rady i szarpało przy zmianach biegow, nie można bylo osiągnąć wysokich obrotów, świecil sie chek, teraz jest super. Zamontowali 300+ i wszystko gra ( poszło prawdopodobnie o wyliczanie czsu wtrysku w kompie i inne algorytmy przystosowane do Mazdy)
- Od: 5 cze 2008, 10:29
- Auto: Mazda 3 2,3l
1, 2