Gibsong napisał(a):PLaster nie wierzę że to napisałeś.
ale o co chodzi??
Taki z Ciebie niedowiarek??
www.mazdaspeed.pl
Gibsong napisał(a):PLaster nie wierzę że to napisałeś.
Gibsong napisał(a):Adaś doszła paczka z gtechem?
Gibsong napisał(a):PLaster nauczyłeś się już startować, nie szkoda Ci opon, zakręcisz silnik ponad 5000 obr?
krzych napisał(a):Ze niby szybciej ruszy jak zerwie tarcie statyczne? Jakas nowa fizyka?
Gibsong napisał(a):PLaster nauczyłeś się już startować, nie szkoda Ci opon, zakręcisz silnik ponad 5000 obr? w innym wypadku bez sensu mierzyć, nie ma tu sarkazmu, tylko obserwacje.
Gibsong napisał(a):nie chodziło o to żeby ruszać z 5000 tys tylko przed wrzuceniem kolejnego biegu dokręcić trochę silnik.
krzych napisał(a):No ale to wlasnie trzeba z czuciem robic tak zeby jak najmniej piszczec
Gibsong napisał(a):krzych różnie bywa, to co się sprawdza w jednym aucie nie daje nic w drugim. Trzeba technikę startu doskonalić. Ja ruszając z małym piskiem mazdą wykręciłem 11 do setki, ruszając z 4000 obr 10,4.
Gibsong napisał(a):Co to za wykresy w podpisie?
Adaś napisał(a):nie po starcie zbiera się ruski rok
Gibsong napisał(a):To że te opisy to są M6 CITD to się domyśliłem ale czym robione wykresy.
Gibsong napisał(a):W naszych benzynach N/A strzelamy ze sprzęgła, wolę smażyć opony jak sprzęgło, takie moje zdanie. To że te opisy to są M6 CITD to się domyśliłem ale czym robione wykresy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości