Pozdro
Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
ehhh, niestety tym razem nie przybędę. Wolne soboty skończyły mi się
Następnym razem pewnie mi się uda "zlecieć się"
Polecicie kogoś, kto by mi sprawdził klimę w aucie i naprawił? Nawet sprężarki nie słyszę aby działała :/
PS. Maniek, pozdrawiam Lightwave usera
Polecicie kogoś, kto by mi sprawdził klimę w aucie i naprawił? Nawet sprężarki nie słyszę aby działała :/
PS. Maniek, pozdrawiam Lightwave usera
Pozdrawiam, Maciek
http://www.dimgs.com
http://www.chyrus.digart.pl
http://www.dimgs.com
http://www.chyrus.digart.pl

- Od: 29 lip 2008, 10:27
- Auto: 323F BA
Chyrus napisał(a):Polecicie kogoś, kto by mi sprawdził klimę w aucie i naprawił? Nawet sprężarki nie słyszę aby działała :/
Nie usłyszysz, dopóki nie uzupełnisz czynnika chłodzącego, musiał Ci uciec i wtedy sprężarka nie będzie działała. Podjedź sobie do chłopaków koło Statoil Lidl jest wymiana opon i tam chłopaki Ci zrobią tanio. Mojemu ojcu zrobili, miał taką samą sytuacje, a wiem, że z kasy Cię nie skroją.
Panowie, nie chcę nic mówić ale znowu zacichło na forum
Ustalam godzinę spotkania 20.06.2009 sobota 18:30 miejsce parking Tesco, dalej wężykiem do celu
Co by uniknąć sytuacji z przedostatniego spota, jeśli komuś nie pasuje to pisać za wczasu i zmienimy godzinę w razie W
Ustalam godzinę spotkania 20.06.2009 sobota 18:30 miejsce parking Tesco, dalej wężykiem do celu
Co by uniknąć sytuacji z przedostatniego spota, jeśli komuś nie pasuje to pisać za wczasu i zmienimy godzinę w razie W
no zawsze znajdzie sie jakas papla
ja nie wiem czy moja pojedzie... moze jpski ma fotelik na pokładzie i bedzie mogl mnie wziac jakby co...
dzis dalem info kilku mazdom po drodze do pracy
bordowa 323F BA – zab. III / zielony Xed9 – zab. III / bordowa GE (kolega raz był) – zab. I / bordowa GE – kolo carlitosa / zielona 323F BA – zab. I / czarna MX3 – zab.I / niebieska 6 – zab. I / niebieska GE – zab. I / granatowa 323F BA – centrum...
a co do spotkania... moze tam dla odmiany – tył parkingu – kolo MERCUSa
ja nie wiem czy moja pojedzie... moze jpski ma fotelik na pokładzie i bedzie mogl mnie wziac jakby co...
dzis dalem info kilku mazdom po drodze do pracy
a co do spotkania... moze tam dla odmiany – tył parkingu – kolo MERCUSa
Ostatnio edytowano 18 cze 2009, 09:44 przez AnanasQ, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
AnanasQ napisał(a):moze jpski ma fotelik na pokładzie i bedzie mogl mnie wziac jakby co...
Ma fotelik, może Cię wziąć AnanasQ – tylko nie wiem co knujecie, jaki zlot, jaka papla?

AnanasQ napisał(a):dzis dalem info kilku mazdom po drodze do pracy bordowa 323F BA – zab. III
To Mazda mojego ojca, właśnie dzisiaj przyniósł mi kartkę, którą włożyłeś za wycieraczkę, jak namówi matkę to przyjedzie.

no to sie nam rodzinna impreza szykuje...
wczoraj jeszcze do tej listy moge dorzucic srebra mx3 na zab I i czarna mx3 na IIIcim a dzis granatowa mx3 na zab.I / granatowa 323C BA na zab.II / jasny xed6 – zab.II / czerwona 323F BA – zab.I / czerwona 323BG w centrum i czerwony mx3 centrum

MATIZ M100 '00
AnanasQ, urlop masz czy co, że obskoczyłeś całe miasto z kartkami?
Wczoraj gadałem z gościem od nowiusieńkiej 6 srebrnej kombi na DJ (co to była za piękna Maździunia)
Ale chyba jakiś za poważny gość na pogawędowe spotkania fanów, a szkoda bo byśmy mieli pięknego rodzynka w grupie
jaskulmk, ale to co ja słyszałem w mediach to będziemy pod parasolem grillować
Obyś jednak Ty miał rację z tą pogodą.
Wczoraj gadałem z gościem od nowiusieńkiej 6 srebrnej kombi na DJ (co to była za piękna Maździunia)
Ale chyba jakiś za poważny gość na pogawędowe spotkania fanów, a szkoda bo byśmy mieli pięknego rodzynka w grupie
jaskulmk, ale to co ja słyszałem w mediach to będziemy pod parasolem grillować
to grilla bierzemy?? jak cus to male zakupy trza bedzie poczynić...
a z tymi kartkami to mialem w kiesznei i po drodze do roboty leze sobie rano – a ze na parkingach mazd jak mrówków to pakowałem karteczki... ;p
a pogoda dzis dupna ale jutro mabyc juz calkiem znosnie...
a z tymi kartkami to mialem w kiesznei i po drodze do roboty leze sobie rano – a ze na parkingach mazd jak mrówków to pakowałem karteczki... ;p
a pogoda dzis dupna ale jutro mabyc juz calkiem znosnie...

MATIZ M100 '00
AnanasQ napisał(a):to grilla bierzemy??
No właśnie tak sobie myślałem, że tym razem możemy sobie kiełbasę odpuścić i zrobić abstynenckiego spocika, ale sprzęt można wziąć i jakby co to się dogadamy pod Tesco i zakupy raz dwa zrobimy
Tak jak pisałem wcześniej, mogę pokucharzyć przy garnku tym razem
No z tą pogodą to kurcze nie wiadomo, oby chociaż nie padało