Pozdro
Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
ehhh, niestety tym razem nie przybędę. Wolne soboty skończyły mi się
Następnym razem pewnie mi się uda "zlecieć się"
Polecicie kogoś, kto by mi sprawdził klimę w aucie i naprawił? Nawet sprężarki nie słyszę aby działała :/
PS. Maniek, pozdrawiam Lightwave usera
Polecicie kogoś, kto by mi sprawdził klimę w aucie i naprawił? Nawet sprężarki nie słyszę aby działała :/
PS. Maniek, pozdrawiam Lightwave usera
Pozdrawiam, Maciek
http://www.dimgs.com
http://www.chyrus.digart.pl
http://www.dimgs.com
http://www.chyrus.digart.pl
- Od: 29 lip 2008, 10:27
- Auto: 323F BA
Chyrus napisał(a):Polecicie kogoś, kto by mi sprawdził klimę w aucie i naprawił? Nawet sprężarki nie słyszę aby działała :/
Nie usłyszysz, dopóki nie uzupełnisz czynnika chłodzącego, musiał Ci uciec i wtedy sprężarka nie będzie działała. Podjedź sobie do chłopaków koło Statoil Lidl jest wymiana opon i tam chłopaki Ci zrobią tanio. Mojemu ojcu zrobili, miał taką samą sytuacje, a wiem, że z kasy Cię nie skroją.
Panowie, nie chcę nic mówić ale znowu zacichło na forum
Ustalam godzinę spotkania 20.06.2009 sobota 18:30 miejsce parking Tesco, dalej wężykiem do celu
Co by uniknąć sytuacji z przedostatniego spota, jeśli komuś nie pasuje to pisać za wczasu i zmienimy godzinę w razie W

Ustalam godzinę spotkania 20.06.2009 sobota 18:30 miejsce parking Tesco, dalej wężykiem do celu
Co by uniknąć sytuacji z przedostatniego spota, jeśli komuś nie pasuje to pisać za wczasu i zmienimy godzinę w razie W
no zawsze znajdzie sie jakas papla
ja nie wiem czy moja pojedzie... moze jpski ma fotelik na pokładzie i bedzie mogl mnie wziac jakby co...
dzis dalem info kilku mazdom po drodze do pracy
bordowa 323F BA – zab. III / zielony Xed9 – zab. III / bordowa GE (kolega raz był) – zab. I / bordowa GE – kolo carlitosa / zielona 323F BA – zab. I / czarna MX3 – zab.I / niebieska 6 – zab. I / niebieska GE – zab. I / granatowa 323F BA – centrum...
a co do spotkania... moze tam dla odmiany – tył parkingu – kolo MERCUSa

ja nie wiem czy moja pojedzie... moze jpski ma fotelik na pokładzie i bedzie mogl mnie wziac jakby co...
dzis dalem info kilku mazdom po drodze do pracy
a co do spotkania... moze tam dla odmiany – tył parkingu – kolo MERCUSa
Ostatnio edytowano 18 cze 2009, 09:44 przez AnanasQ, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
AnanasQ napisał(a):moze jpski ma fotelik na pokładzie i bedzie mogl mnie wziac jakby co...
Ma fotelik, może Cię wziąć AnanasQ – tylko nie wiem co knujecie, jaki zlot, jaka papla?

AnanasQ napisał(a):dzis dalem info kilku mazdom po drodze do pracy bordowa 323F BA – zab. III
To Mazda mojego ojca, właśnie dzisiaj przyniósł mi kartkę, którą włożyłeś za wycieraczkę, jak namówi matkę to przyjedzie.

wczoraj jeszcze do tej listy moge dorzucic srebra mx3 na zab I i czarna mx3 na IIIcim a dzis granatowa mx3 na zab.I / granatowa 323C BA na zab.II / jasny xed6 – zab.II / czerwona 323F BA – zab.I / czerwona 323BG w centrum i czerwony mx3 centrum
MATIZ M100 '00
AnanasQ, urlop masz czy co, że obskoczyłeś całe miasto z kartkami?
Wczoraj gadałem z gościem od nowiusieńkiej 6 srebrnej kombi na DJ (co to była za piękna Maździunia)
Ale chyba jakiś za poważny gość na pogawędowe spotkania fanów, a szkoda bo byśmy mieli pięknego rodzynka w grupie
jaskulmk, ale to co ja słyszałem w mediach to będziemy pod parasolem grillować
Obyś jednak Ty miał rację z tą pogodą.

Wczoraj gadałem z gościem od nowiusieńkiej 6 srebrnej kombi na DJ (co to była za piękna Maździunia)
Ale chyba jakiś za poważny gość na pogawędowe spotkania fanów, a szkoda bo byśmy mieli pięknego rodzynka w grupie
jaskulmk, ale to co ja słyszałem w mediach to będziemy pod parasolem grillować
to grilla bierzemy?? jak cus to male zakupy trza bedzie poczynić...
a z tymi kartkami to mialem w kiesznei i po drodze do roboty leze sobie rano – a ze na parkingach mazd jak mrówków to pakowałem karteczki... ;p
a pogoda dzis dupna ale jutro mabyc juz calkiem znosnie...
a z tymi kartkami to mialem w kiesznei i po drodze do roboty leze sobie rano – a ze na parkingach mazd jak mrówków to pakowałem karteczki... ;p
a pogoda dzis dupna ale jutro mabyc juz calkiem znosnie...
MATIZ M100 '00
AnanasQ napisał(a):to grilla bierzemy??
No właśnie tak sobie myślałem, że tym razem możemy sobie kiełbasę odpuścić i zrobić abstynenckiego spocika, ale sprzęt można wziąć i jakby co to się dogadamy pod Tesco i zakupy raz dwa zrobimy
Tak jak pisałem wcześniej, mogę pokucharzyć przy garnku tym razem

No z tą pogodą to kurcze nie wiadomo, oby chociaż nie padało