link do aukcji (notabene zakończonej):

Z ciekawości wysłałem do użytkownika maila z pytaniem czy cena jest poprawna i gdzie tkwi haczyk
Dziś odbieram pocztę i dostaję odpowiedź poniższej treści:
"BMW 330 Allegro 21.000 zl
Cena: 21.000 zł ( no leasing )
Do zdjęć z samochodu patrz link :
http://img195.imageshack.us/gal.php?g=i ... 4x768b.jpg
Powodem tego i sprzedać samochód w tej cenie jest to, że go szybko sprzedać z powodów osobistych.
diesel, 204 KM, czarna perła, Pierwsza rejestracja: 042004
pełna opcja, wsp. kierownicy, ABS, system kontroli trakcji, pełna elektryka, el. szyby, el. lusterka, alarm, immobiliser, centr. zamek, komputer, nawigacja, klimatronic, radio z CD, poduszki: – szt. 8, automatyczna skrzynia biegów, relingi, xenony, halogeny, skóra, alufelgi, opony zimowe, opony letnie
Samochód jest w idealnym stanie, usługi zawsze na czas. Samochód nigdy nie był zaangażowany w jakikolwiek wypadku.
Kupiłem samochód w Polsce. Jest zarejestrowane w Polsce. Samochód jest zarejestrowany na moje nazwisko, nie ma problemu z dokumentami.
Znajduje się w Wenecja, Włochy.
Mieszkam we Francji i jeśli zdecydujesz się kupić samochód będziemy musieli sprostać w Włochy ponieważ samochód jest w Wenecja, Włochy
Pozdrawiam
Joanna Kalenik
Całość wygląda na przetłumaczone w translate.google.com
I teraz pytanie na co to wygląda ? – ktoś zdecydowany ( a ktoś kupił ! ) jedzie z nieznaną osobą za granicę z gotówką przy sobie ?