<br>Najlepsza w Chicago na Harlem/Irving Plaza – Polecam !magicadm napisał(a):A kawę pijesz tylko ze Starbucksa?
Jak ty to robisz ? <br>U mnie ostatnio średnia z baku wyszła prawie 8,5 latommy78 napisał(a):<br>Mnie udało się uzyskać 4,6 l
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

www.mazdaspeed.pl
<br>Najlepsza w Chicago na Harlem/Irving Plaza – Polecam !magicadm napisał(a):A kawę pijesz tylko ze Starbucksa?
Jak ty to robisz ? <br>U mnie ostatnio średnia z baku wyszła prawie 8,5 latommy78 napisał(a):<br>Mnie udało się uzyskać 4,6 l
Jak ty to robisz ?
U mnie ostatnio średnia z baku wyszła prawie 8,5 l krzywy
Ja tam do ecodrivingu nie mam nerwów łoł
jarku007 napisał(a):Ja tam do ecodrivingu nie mam nerwów
jarku007 napisał(a):Najlepsza w Chicago na Harlem/Irving Plaza – Polecam !
brii napisał(a):Czym się denerwować jak się jedzie spokojnie??
<br>Wiesz, każdy chyba woli z filiżanki ( włączając też mnie)<br>Spróbuj się napić kawę z Nivony z filiżanki w aucie .<br><br><br><b>atommy78</b> genaralnie nasze M5 spalają bardzo podobną ilość paliwa .<br>No ale tak extremalnego zużycia to jeszcze nigdy nie miałem .<br>Wzkazania miałeś z kompa ?<br>magicadm napisał(a):Wolę ze swojej Nivony w filiżance, a nie papierowym kubku.
brii napisał(a):Czym się denerwować jak się jedzie spokojnie??
jarku007 napisał(a):Tylko w tygodniu gorzej .Ogólny brak czasu nie sprzyja ecodrivingowi .
brii napisał(a):w mieście czy jedzie się spokojnie czy dynamicznie różnice w czasie dojazdu są prawie żadne
jarku007 napisał(a):<b>atommy78</b> genaralnie nasze M5 spalają bardzo podobną ilość paliwa .<br>No ale tak extremalnego zużycia to jeszcze nigdy nie miałem .<br>Wzkazania miałeś z kompa ?<br>
bazyl wspaniały napisał(a):W mieście aby sie utrzymać pomiędzy 9,5-10,5 trzeba szybko go rozbujać do prędkości przejazdu, hamować silnikiem i parę innych "systemów" zastosować
Mev napisał(a):Opowiadaj dokładnie, powoli i ze szczegółami
bazyl wspaniały napisał(a):Widzę światła z daleka więc jeśli się dłuugo już pali zielone to nie gonię na wariata bo i tak niezdążę tylko puszczam gaz i dojeżdżam hamując silnikiem.
brii napisał(a):Też tak robię, ale nie nawidzę imbecyli którzy wtedy dają w gaz, wyprzedzają mnie, zajeżdżają i hamują
magicadm napisał(a):Następny emeryt
MX3 KL-ZE, CBR 600 F3
magicadm napisał(a):Bezesnsowne rozpędzanie i hamowanie można tylko porównać do wyrzucania kasy za okno
... i kto tu jest frajerem?
magicadm napisał(a):... i kto tu jest frajerem?
brii napisał(a):krzych napisał(a):Prawda, ze to jest najwazniejsze?
Keee?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość