syberek1 napisał(a):koło chodziło przód tył tak z 2 cm
ok ale byłem na szarpakach i nie widać było że gdzieś są luzy. Oczywiście dzięki za info, sprawdzę to być może masz racje
www.mazdaspeed.pl
syberek1 napisał(a):koło chodziło przód tył tak z 2 cm
gryzoon napisał(a):W moim przypadku w Mazda 6 MPS mam w miejscu preset tez strzałkę – i kierownica po roku obróciła się o jakieś 1,5cm w prawo – nie wiem czemu tak się stało i co jest przyczyną, ale wydaje mi się że nie ma w Twoim przypadku nic ponad normę Mazdy i naszych dróg – ustaw dobrze zbieżność (może przestaw kierownicę) i póki co się nie przejmuj tym za bardzo. Byle auto jechało prosto jak puścisz kierownice i jest OK.
gacek napisał(a):Ostatnio byłem na kalibracji wtrysków i poprosiłem równiez o przesmarowanie wielowypustu. Czy dotej operacji wypina się jakoś wielowypust ? Bo zauwazyłem ze u mnie kierownica przekrzywiona jest w prawo . Ma cos wspólnego jedno z drugim?
gacek napisał(a):Czy sam sobie to przestawie bo już do nich nie chce mi sie jechac ?
przemek_w napisał(a):Mam podobno luzy na tulejach wahacza przedniego z prawym kole, ale w lewym też już podobno zaczyna się coś dziać.
przemek_w napisał(a):Znalazłem na allegrohttp://www.allegro.pl/item650957410_kpl ... _nowy.html
Ale jest to dość drogi interes w komplecie. Osobno też sporo kosztują.
Eniek_uk napisał(a):.. 1. czy można wymienić kierownice bez sterowania radiem i tempomatem na taką, która posiada sterowanie radiem i tempomatem? 2. Czy trzeba coś aktywować coś w kompie?
3. Najbardziej mi zależy na tempomacie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6