People_Hate_Me napisał(a):Agerak malujesz całe body auta, bez słupków dachu i całego dachu, wtedy wydaje mi sie że by wyglądało to jakoś znośnie :–) bo malowac pas od dołu jakos do mnie nie przemawia :–) pozatym nie wiem czy czarne koła do czarnego lakieru beda dobrze wyglądac. ze wzgledu na to że automatycznie pomniejsza Ci wizualnie koła. zerknij na poprzednią strone tam zamiesciłem fotke BA która moim skromnym zdaniem jest cudem jeżeli chodzi o tuning wizualny tego samochodu
Faktycznie jest bardzo ładna ale mi podoba sie ta moja czerwien
Chodzi ci o cos takiego : ?

Dla mnie to za duzo troche tego czarnego by bylo. Ale co do kol to faktycznie zgodze sie z tym, koła sa male nie mam narazie zamiaru ich zwiekszac wiec jasne kolpaki bylyby akurat.
Co do felg to raczej nie chce zakladac bo u nas to raczej dlugo by nie postaly
Nie ukrywam tez ze w tej chwili wydanie duzej kasy na malowanie nie wchodzi u mnie w rachube gdyz urzadzam mieszkanko i ta moja druga lepsza pollowka urwala by mi co nieco
PS male pytanko bo zauwazylem ze z przodu na rejestracje koles wywiercil mi w karoseri 2 dziurki. Natomiast widzialem tam jakies dwie sruby wkrecone (i jakies 2 prostokatne wloty obok tych dziur) Czy to czasami nie jest to miejsce na rejestracje ?
Ps za jasna cholere nie moge odkrecic tych srub , sa jakby przykrecone do jakiejs blaszki.
Moze ktos wie o czym mowi ?:) Bo narazie jest rejestracja przysrubowana w tych miescach przez niego zrobionych ale wyglada to dosc dziwnie i no coz krzywo....