No i nie mam katalizatora od roku
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
Powiem tylko tyle: Samochód na złom, bo nigdy nie przestanie śmierdzieć jak nasiąkną tym kanały wentylacyjne. Zresztą zemsta już mi przeszłaRafał napisał(a):Myślę, że wlanie 50 ml w kratkę nawiewu (podszybie) dało by lepszy rezultat.....
Pawko_6 napisał(a):Pamiętam jak w mojej GE przewód wysokiego dostał przebicia, to moduł zapłonowy natychmiast włączył system awaryjny i nie pozwalał silnikowi wkręcać się powyżej 2 tyś.
jaro23 napisał(a):z dziewczyna rozmawiam na ten temat ze obraziła się na mnie.
Pawko_6 napisał(a):Pamiętam jak w mojej GE przewód wysokiego dostał przebicia, to moduł zapłonowy natychmiast włączył system awaryjny i nie pozwalał silnikowi wkręcać się powyżej 2 tyś.
Hugo napisał(a):Zresztą zemsta już mi przeszła oczko
SHY napisał(a):To chyba nie do konca tak. Jak juz to najwyzej wtryskiwacze podaja mniejsze ilosci paliwa. Modul zaplonowy nie moze przestac palic, bo inaczej co chwila mialbys strzaly w wydech.
SHY napisał(a):Zas co do instalacji LPG to masz chyba na mysli tylko i wylacznie te I, II i III generacji. Wtryskiwacze LPG nie moga niczego oszukac, bo sa sterowane z wtryskiwaczy Pb.
uhu napisał(a):a ja bym mu list wysłał z tekstem w stylu "Dziękuję za pomoc"
Krzywda się nie stanie, a może choć trochę mu się głupio zrobi...
Pawko_6 napisał(a):Sonda, która ma czuwać nad prawidłową pracą katalizatora jest najczęściej wyłączana i zastępowana emulatorem
krzych napisał(a):Nie, chwilowo nie usmiech Ale troche lat na tej ziemi zyje i wiem, ze predzej czy pozniej te slowa nie maja zbyt wielkiej wartosci oczko Nie ma nic "ot tak sobie", "zrobie wszystko" itp usmiech
SHY napisał(a):Pawko_6 napisał:
Sonda, która ma czuwać nad prawidłową pracą katalizatora jest najczęściej wyłączana i zastępowana emulatorem
W IV generacji tak nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości