Piłka nożna – Warszawa i okolice
Witam
Jesli sa jeszcze wolne miejsca to chetnie bym sie sprawdził w tym meczu przeciwko panom z Hondy. Obecnie gram tzn staram sie co tydzien na hali ... pozycja obojetnie oby nie na bramce. Kiedys mieszkajac na Targówku .. uczestnicząc w turniejach zazwyczaj gralem w pomocy. Na chwile obecną pisze sie na ten mecz na 24.05
Jesli sa jeszcze wolne miejsca to chetnie bym sie sprawdził w tym meczu przeciwko panom z Hondy. Obecnie gram tzn staram sie co tydzien na hali ... pozycja obojetnie oby nie na bramce. Kiedys mieszkajac na Targówku .. uczestnicząc w turniejach zazwyczaj gralem w pomocy. Na chwile obecną pisze sie na ten mecz na 24.05
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
chlopaki jak sie rozszaleli
kurna ale jestem zly ze ie moge zagrac.. choc bylem u mnie na gmnazjum w niedziele na 14 i co si eokazalo do godz 18 puste
wiec sklepalo sie pare osob i pokopalismy, pozniej moi znajomi wynajmowali i brakowalo im jednego wiec sie zgodzilem na gre... po tej pieknej niedzieli, malo niewyplutych plucach do dzis mam straszny bol w kostkach u nog, a piszczele mam jak z drewna....
-
beso
Marcin ( Pycia ) napisał(a):Jesli sa jeszcze wolne miejsca to chetnie bym sie sprawdził
Swietnie
Mazd Max napisał(a):w tej chwili robię bloczki do pisania dla brata na zlot COUGARA)....może i ich wciągniemy w meczyki??
Pewnie ze tak. Mozesz zaproponowac im spotkanie na boisku
-
Szalotka
Myjk napisał(a):Numery nie są najważniejsze, Panowie.
Myjk, nie sa najwazniejsze ale uwierz mi ze lepiej ustalic to wczesniej bo z wlasnego doswiadczenia wiem co sie dzieje gdy zacznie sie przebieranie. Lepiej to ustalic wczesniej niz przed meczem. Na warszawiance nie bedzie juz czasu na duperele
-
Szalotka
Myjk dobrze pisze co do ustawienia drużyny. Nowoczesny obrońca ze skrzydła może zawsze popędzić pod pole karne żeby dograć (zamiast pomocnika, tym bardziej w naszym przypadku żeby ktoś odetchnął i został z tyłu). Trzech obrońców to zawsze większe utrudnienie dla przeciwnika (ciężko rozegrać cokolwiek, będą częstsze niegroźne strzały z dystansu, tzw. niemoc). Tym bardziej też, że rozciąganie piłki po bokach ma większy sens niż gra w środku pola. Środek obrony jak i pomocy to ktoś pewny, odpowiedzialny, kierujący grą zespołu. Kto czuje się szybki i z techniką taką sobie to proponuje właśnie iść na strony. Napastnikiem niech będzie jakiś kat, człowiek bez skrupułów, bezlitosny, egzekutor
Oj, chyba się zapędziłem. W razie problemów zawsze możecie cofać do mnie. Natomiast po ostatnim Boruc show lepiej wybić piłkę poza boisko.
Ja będę ubrany na szaro, bez numeru

Ja będę ubrany na szaro, bez numeru
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Solo napisał(a):Napastnikiem niech będzie jakiś kat, człowiek bez skrupułów, bezlitosny, egzekutor
Pewnie ze tak. Moge byc katem, nie mam zadnych skrupolow. Bez litosci, diabelski wzrok
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Pewnie ze tak. Moge byc katem, nie mam zadnych skrupolow. Bez litosci, diabelski wzrok zeby
W końcu mamy tak samo na imię

Solo napisał(a):W końcu mamy tak samo na imię
No i gitara

-
Szalotka
W mordę że też mi ta komunia wypaliła
Jak tak Was czytam to nogi mi same pod biurkiem latajom :-P
Będę trzymał kciuki....a gdyby była transmisja w TV to nawet bym se piwo na nią kupił :–)
Będę trzymał kciuki....a gdyby była transmisja w TV to nawet bym se piwo na nią kupił :–)
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
gromaciek, Solo tylko jak będziecie piorunami strzelać z oczu, to nie w swoją stronę,
bo gdzieś po środku będzie zwarcie – a tam ja będę pewnie.
Mazd Max, a to Twoje dziecię? Jak nie, to się wyrwij na godzinkę na akcept do drukarni hehe
Mazd Max, a to Twoje dziecię? Jak nie, to się wyrwij na godzinkę na akcept do drukarni hehe
Pozdor Myjk
Mazd Max napisał(a):W mordę że też mi ta komunia wypaliła
Bedzie pewnie nastepny mecz
-
Szalotka
Myjk będę krzyczał na Ciebie na boisku, zobaczysz, masz to jak w banku 
Myjk napisał(a):gromaciek, Solo tylko jak będziecie piorunami strzelać z oczu, to nie w swoją stronę,
Przyjete
-
Szalotka
Nie moje dziecię, ale muszę być. Jakoś to przeżyję. W następnym roku u mnie szykuje się komunia.
Jak chłopaki będą strzelać piorunami to po 5 minutach gry trza będzie równać teren i zakopywać dołki
Jak chłopaki będą strzelać piorunami to po 5 minutach gry trza będzie równać teren i zakopywać dołki
Jako, że jestem najmłodszy, będę krzyczał po imieniu
patelni, bo bruku nie ciągaliśmy, możesz się jeszcze pogniewać
P.S.: to tyczy się też do reszty zespołu
P.S.: to tyczy się też do reszty zespołu

Myjk napisał(a):To musisz ksywę wymienić na Majkel, bo Myjk się nie da wykrzykiwać
Napewno jak ktos krzyknie Jackson to wiadomo ze chodzi o myjka
-
Szalotka
Ale Jackson to za długo
lepiej Dżek