Piłka nożna – Warszawa i okolice

Postprzez Marcin ( Pycia ) » 18 maja 2009, 21:45

Witam

Jesli sa jeszcze wolne miejsca to chetnie bym sie sprawdził w tym meczu przeciwko panom z Hondy. Obecnie gram tzn staram sie co tydzien na hali ... pozycja obojetnie oby nie na bramce. Kiedys mieszkajac na Targówku .. uczestnicząc w turniejach zazwyczaj gralem w pomocy. Na chwile obecną pisze sie na ten mecz na 24.05
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
Forumowicz

Od: 27 maja 2005, 16:49
Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006

Postprzez beso » 19 maja 2009, 09:02

chlopaki jak sie rozszaleli :) kurna ale jestem zly ze ie moge zagrac.. choc bylem u mnie na gmnazjum w niedziele na 14 i co si eokazalo do godz 18 puste :D wiec sklepalo sie pare osob i pokopalismy, pozniej moi znajomi wynajmowali i brakowalo im jednego wiec sie zgodzilem na gre... po tej pieknej niedzieli, malo niewyplutych plucach do dzis mam straszny bol w kostkach u nog, a piszczele mam jak z drewna....
beso

Postprzez Szalotka » 19 maja 2009, 09:54

Marcin ( Pycia ) napisał(a):Jesli sa jeszcze wolne miejsca to chetnie bym sie sprawdził

Swietnie :) Mamy nastepnego do teamu :) Dobrze sie sklada bo pewnie jak zaczniemy grac to juz bedziemy leciec z tematem :) A dobrze by bylo jakby byla stala druzyna :) Jak sie zgramy to kto wie, moze nam calkiem niezle isc :)

Mazd Max napisał(a):w tej chwili robię bloczki do pisania dla brata na zlot COUGARA)....może i ich wciągniemy w meczyki??

Pewnie ze tak. Mozesz zaproponowac im spotkanie na boisku :) Koszulki mozna z czasem zrobic jesli naprawde ulozymy stala ekipe i wtedy mozemy grac jako mazdaspeed grupa mazowsze :)
Szalotka

Postprzez Szalotka » 19 maja 2009, 10:03

Myjk napisał(a):Numery nie są najważniejsze, Panowie.

Myjk, nie sa najwazniejsze ale uwierz mi ze lepiej ustalic to wczesniej bo z wlasnego doswiadczenia wiem co sie dzieje gdy zacznie sie przebieranie. Lepiej to ustalic wczesniej niz przed meczem. Na warszawiance nie bedzie juz czasu na duperele :D
Szalotka

Postprzez Solo » 19 maja 2009, 10:23

Myjk dobrze pisze co do ustawienia drużyny. Nowoczesny obrońca ze skrzydła może zawsze popędzić pod pole karne żeby dograć (zamiast pomocnika, tym bardziej w naszym przypadku żeby ktoś odetchnął i został z tyłu). Trzech obrońców to zawsze większe utrudnienie dla przeciwnika (ciężko rozegrać cokolwiek, będą częstsze niegroźne strzały z dystansu, tzw. niemoc). Tym bardziej też, że rozciąganie piłki po bokach ma większy sens niż gra w środku pola. Środek obrony jak i pomocy to ktoś pewny, odpowiedzialny, kierujący grą zespołu. Kto czuje się szybki i z techniką taką sobie to proponuje właśnie iść na strony. Napastnikiem niech będzie jakiś kat, człowiek bez skrupułów, bezlitosny, egzekutor <diabełek> Oj, chyba się zapędziłem. W razie problemów zawsze możecie cofać do mnie. Natomiast po ostatnim Boruc show lepiej wybić piłkę poza boisko.

Ja będę ubrany na szaro, bez numeru :P
Pozdrawiam,
Maciek

www.tabor24.pl l maszyny i pojazdy użytkowe
Forumowicz

Od: 15 maja 2004, 16:37

Postprzez Szalotka » 19 maja 2009, 10:29

Solo napisał(a):Napastnikiem niech będzie jakiś kat, człowiek bez skrupułów, bezlitosny, egzekutor

Pewnie ze tak. Moge byc katem, nie mam zadnych skrupolow. Bez litosci, diabelski wzrok :D
Szalotka

Postprzez Solo » 19 maja 2009, 10:30

gromaciek napisał(a):Pewnie ze tak. Moge byc katem, nie mam zadnych skrupolow. Bez litosci, diabelski wzrok zeby

W końcu mamy tak samo na imię <diabełek>
Pozdrawiam,
Maciek

Forumowicz

Postprzez Szalotka » 19 maja 2009, 10:37

Solo napisał(a):W końcu mamy tak samo na imię

No i gitara :) Czyli trzymamy boisko w ryzach :D <killer>
Szalotka

Postprzez Mazd Max » 19 maja 2009, 11:06

W mordę że też mi ta komunia wypaliła :(
Jak tak Was czytam to nogi mi same pod biurkiem latajom :-P
Będę trzymał kciuki....a gdyby była transmisja w TV to nawet bym se piwo na nią kupił :–)
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Myjk » 19 maja 2009, 11:12

gromaciek, Solo tylko jak będziecie piorunami strzelać z oczu, to nie w swoją stronę,
bo gdzieś po środku będzie zwarcie – a tam ja będę pewnie. :P

Mazd Max, a to Twoje dziecię? Jak nie, to się wyrwij na godzinkę na akcept do drukarni hehe
Pozdor Myjk
Forumowicz

Od: 26 paź 2007, 08:01
Auto: Mitsubishi Outlander
PHEV '20

Postprzez Szalotka » 19 maja 2009, 11:13

Mazd Max napisał(a):W mordę że też mi ta komunia wypaliła
Jak tak Was czytam to nogi mi same pod biurkiem latajom :-P
Będę trzymał kciuki....a gdyby była transmisja w TV to nawet bym se piwo na nią kupił :–)

Bedzie pewnie nastepny mecz :) Moze nawet rewanz z honda albo potyczka z kims innym to wtedy zagrasz :) Tak jak wspomnialem, bedziemy chcieli zmontowac stala ekipe i grywac czesciej :) Trzymaj kciuki, a jak bedziesz chcial znac wynik zadzwon okolo 11 godziny, bedzie po meczu :)
Szalotka

Postprzez Solo » 19 maja 2009, 11:13

Myjk będę krzyczał na Ciebie na boisku, zobaczysz, masz to jak w banku :P
Pozdrawiam,
Maciek

Forumowicz

Postprzez Szalotka » 19 maja 2009, 11:14

Myjk napisał(a):gromaciek, Solo tylko jak będziecie piorunami strzelać z oczu, to nie w swoją stronę,
bo gdzieś po środku będzie zwarcie – a tam ja będę pewnie.

Przyjete :) bedziemymieli Ciebie na uwadze. Jak dostaniesz pioruna (pilke) to od razu odbijaj pileczke :D
Szalotka

Postprzez Mazd Max » 19 maja 2009, 11:15

Nie moje dziecię, ale muszę być. Jakoś to przeżyję. W następnym roku u mnie szykuje się komunia.
Jak chłopaki będą strzelać piorunami to po 5 minutach gry trza będzie równać teren i zakopywać dołki :|

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Myjk » 19 maja 2009, 11:18

Solo napisał(a):Myjk będę krzyczał na Ciebie na boisku

To musisz ksywę wymienić na Majkel, bo Myjk się nie da wykrzykiwać ;) :P
Znaczy da się, ale brzmi bezdźwięcznie ;P
Pozdor Myjk
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander
PHEV '20

Postprzez Solo » 19 maja 2009, 11:19

Jako, że jestem najmłodszy, będę krzyczał po imieniu :) patelni, bo bruku nie ciągaliśmy, możesz się jeszcze pogniewać ;) :P

P.S.: to tyczy się też do reszty zespołu <lol>
Pozdrawiam,
Maciek

Forumowicz

Postprzez Szalotka » 19 maja 2009, 11:20

Myjk napisał(a):To musisz ksywę wymienić na Majkel, bo Myjk się nie da wykrzykiwać

Napewno jak ktos krzyknie Jackson to wiadomo ze chodzi o myjka :D Tylko nie tancuj wtedy z radosci :D
Szalotka

Postprzez Mazd Max » 19 maja 2009, 11:25

Ale Jackson to za długo :D lepiej Dżek hahaha

Forumowicz

wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Szalotka » 19 maja 2009, 11:26

Ooołłłłłłłłłł Majk hahaha
Szalotka

Postprzez Myjk » 19 maja 2009, 11:30

Jak strzelę bramkę to zrobię Moon Walk ;) :P
Pozdor Myjk
Forumowicz