kierownik napisał(a):albo błąd człowieka ze stoperem
np ciastek robiący civicem 13 przy 13,5 evo
ja natomiast miałem trzy mierzone czasy, różnica w 3 pomiarach to max 0,08s – więc jeśli się mylili, to robili to baaardzo równo
www.mazdaspeed.pl
kierownik napisał(a):albo błąd człowieka ze stoperem
PLaster napisał(a):Palkerson napisał:
brama zamknięta i nikt miał nie włazić
nikt miał nie włazić, to co robili nieproszeni goście?
brama bramą, a inne wejścia?
Palkerson napisał(a):a kto mógł przepuszczać że nam się CZŁOWIEKI wpakują na tor pytajnik?
Palkerson napisał(a):brama miała być zamknięta to myśleliśmy że będzie i organizatorzy z pewnością też
Palkerson napisał(a):to jest tylko i wyłącznie wina właściciela lotniska bo nie dość że lotnisko nie było posprzątane ze szkieł i innych niespodzianek to jeszcze powinno być tam jakieś ogrodzenie ! w końcu to teren wojskowy
Palkerson napisał(a):"nie ma zagrożenia to i nie ma prób jego zwalczenia" bo tych ludzi miało tam nie być!!
Gibsong napisał(a):no to ja już wogóle nie żałuję że nie pojechałem.
ale czasem hamulce zawodza.... wczoraj bylo potwierdzenie tego w swd za lotniskiemPalkerson napisał(a):w końcu od czegoś mamy hamulce i kierownice
xXx napisał(a):Zula, ja po prostu jestem obiektywny, czym jest 60 PLN za wjazd na lotnisko, start w dwóch konkurenjach, trzy naklejki na każde auto oraz smycz JCF
Wszystko można zorganizować lepiej, ale nie wtedy gdy robi się to pierwszy raz, po prostu JCFowi brakuje doświadczenia...
Co do 1/4 to proponowałem że załatwię sprzęt pomiarowy, bo to co było to po prostu parodia![]()
malutka napisał(a):Zula ty zajmujesz się organizacją eventów na codzień – zjadłaś na tym zęby, więc nie wątpię że za taką samą składkę zorganizowałabyś więcej atrakcji – ale zważ na to że ludzie z JCFu eventowcami nie są, robili coś takiego pierwszy raz i własnymi siłami, na dodatek na pewno tak jak i my w MS poświęcając na to swój wolny czas poza pracą... Więc jako profesjonalista nie powinnaś krytykować w taki sposób amatorów...
Zula napisał(a):Czy fakt, że kiedyś zaczynałam w branży imprezowej zwalniał mnie z odpowiedzialności i jednocześnie stanowił o kiepskiej jakości mojej pierwszej imprezy?...
Zula napisał(a):Mi chodzi głównie o to, że nie zadbano o bezpieczeństwo
Zula napisał(a):A w jaki powinnam? Może wcale nie powinnam?
Zula napisał(a):Tak naprawdę to mi się zdaje, że większość klubowiczów JCF po prostu wolała się bawić, niż organizować i stąd problemy.
malutka napisał(a):Zula napisał(a):Czy fakt, że kiedyś zaczynałam w branży imprezowej zwalniał mnie z odpowiedzialności i jednocześnie stanowił o kiepskiej jakości mojej pierwszej imprezy?...
Zwalniać Cię nie zwalniał a impreza nie musiała być kiepskiej jakości, jednakże widzę dwie generalne różnice:
malutka napisał(a):Wiesz dobrze że jedna osoba nie udźwignie sama organizacji takiej imprezy – tu najwyraźniej przeważył dobór ludzi – bo widziałam że większość problemów była na głowie Michała...
malutka napisał(a):Nie bronię ich, też uważam że można robić lepsze imprezy i zmieścić się w kosztach, ale jakby nie było była to pierwsza impreza JCFu robiona przez amatorów a nie eventowców więc trochę wyrozumiałości by się należało...
Nikt jawnie nie powiedział, że sobie życzy. A sorry, zapomniałam, że nieśmiało zaproponowałam, chyba właśnie Marcinowi, przez okno jego auta pomoc przy starcie przy 1/4 mili ale widocznie zbyt cicho mówiłam, bo jedynie obdarzył mnie spojrzeniem, a słowem już nie.Badyl napisał(a):Kto Ci jawnie powiedział, że nie życzy sobie Twojej pomocy?
Badyl napisał(a):Zula – przepraszam za szczerość – ale wydaje mi się, że obrażona jesteś, że nikt na kolanach nie przyszedł Cię prosić o pomoc. Teraz strzelasz fochem jak dziecko, nie zrobiłam ja – więc było do zadu, albo po mojemu albo lipa. Tymczasem była otwarty apel o pomoc przy organizacji zlotu. Nie masz niestety na to monopolu. Zgłosili się tacy a nie inni ludzie. Amatorzy. Robili co mogli, co umieli, na co pozwalały im warunki. Moim zdaniem wywiązali się świetnie. I to bez wysyłania specjalnych zaproszeń/błagań do pani Zuli, która jako jedyna na świecie zorganizowałaby to wszystko lepiej nawet od Kapitana Planety. Cieszę się, że nie pomagałaś – bo zwyczajnie bardzo nie podoba mi się Twoje "sodowe" podejście.
Zula napisał(a):należałby Ci się strzał z plaskacza,
Zula napisał(a):niż wypowiadać własne opinie, bo to jak widać budzi agresję
Zula napisał(a):kto Ci daje prawo do robienia ze mnie zarozumiałej pindy
Zula napisał(a):– no a może dlatego, że jestem z Warszawy
Zula napisał(a):A czemu nie jeździsz po Plastrze?? Przecież pisał to samo, co ja. Bo co, bo bliżej mieszka? Lepiej go znasz?
Zula napisał(a):Obiektywnie oceniając
Zula napisał(a):. Myślę, że Twój pojazd po mnie ma na celu tylko i wyłącznie zamknięcie mi paszczy i uważam go za mocno przegięty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości