gorylla napisał(a):Rozumiem, że Jaksa to jakiś "guru" w tych sprawach, więc gdyby mógłbyś przy okazji dać na niego jakieś namiary?
funkcja "szukaj", polecam, działa wyśmienicie
www.mazdaspeed.pl
gorylla napisał(a):Naprawdę nie wyobrażam sobie, aby w tym mętliku nieustannie zmieniających się wskazań "wyłapać" moment wypalania, bo spalanie skoczyło o litr czy dwa. Podziwiam was wszystkich serdecznie. Z takimi zdolnościami proponuję zatrudnić się w kontrwywiadzie.
gorylla napisał(a):Proszę tylko o brak odzewu na ten mail.
zerkam na spalanie bo lubie wiedziec kiedy silnik sie meczy a kiedy nie – jesli masz problemy ze skoncentrowaniem sie na wielu rzeczach na raz, moze nie powinni Ci wydawac prawa jazdy? Zerkam jakos kilka razy dziennie zakladajac ze jezdze kilka godzin (wszystko w miescie i to wielkim) i zupelnie mi to w jezdzie nie przeszkadza – o wiele bardziej przeszkadza mi papieros w lewej rece.gorylla napisał(a):jeździmy jak emeryci i nieustannie lampimy się we wskazania komputerka
krzych napisał(a):gorylla napisał(a):Proszę tylko o brak odzewu na ten mail.
Po drugie – pomarzyc mozesz, ze sobie bedziesz po kims jezdzil bez odzewu.
marcin-k napisał(a):gościu z firmy wytłumaczył co i jak
krzych napisał(a):Ja zawsze bede za wywaleniem lub ubezwlasnowolnieniem DPF, bo czego sie kontrolowac nie da a grozne jest, zawsze spedza sen z powiek – ja lubie zyc bezpiecznie.
Myjk napisał(a):gorylla napisał(a):Ponadto zbyt dużo zatrzymałem praw jazdykolega TrolLorento
i wszystko jasne.
krzysiekk38 napisał(a):Dotychczas nie zapalila mi sie zadna kontrolka DPF
krzysiekk38 napisał(a):Mam nowa 6 z salonu ma pol roku i przejechane 15 tys km.Olej mam pod "x"jakies 2 milimetry do zlowieszczego"x
krzysiekk38 napisał(a):proces odbywa sie calkowicie niezauwazony
krzysiekk38 napisał(a):bialego obloku za soba zadnego |"warczenia"silnika
krzysiekk38 napisał(a):Nie obserwuje chwilowego wskazania zuzycia paliwa gdyz najnormalniej na swiecie drazni mnie ten wyswietlacz
krzysiekk38 napisał(a):Oleju przybywa mi szybciej od wgrania nowego softu(akcja serwisowa)
krzych napisał(a):PS. @goryl – idz na ryby, zabierz kilka praw jazdy, bedzie jeszcze wieksza hosanna
krzysiekk38 napisał(a):Nie obserwuje chwilowego wskazania zuzycia paliwa gdyz najnormalniej na swiecie drazni mnie ten wyswietlacz.Narazie jezdze samochodzikiem i staram sie nim cieszyc,postanowielm sie nie "dolowac"tym co moze kiedys nastapi z tym DPF bo widze ze tak i tak nie mam na to zadnego wplywu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6