Radex84 napisał(a):6300 – pod # wlaczasz tryb cichy powinno dzialac w kazdej 6300 i nie tylko.
no właśnie u mnie nie działa
www.mazdaspeed.pl
waldii napisał(a):zajebiaszczy program na fona znalazlem![]()
http://www.telix.pl/download.php?file=762
sciagacie na fona,cofacie o rok date na fonie,bo certyfikat wygasl.Ladujecie i sruuuu.Slyszycie jakas muzyczke gdzies a nie znacie tytulu,przykladacie fona i po kilku sekundach macie tytul.Dziala super,sprawdzone na symbianie s60 v3.rewela
Beny napisał(a):dokładnie napewno jest szybsza i 3 dni bateria wytrzymuje.
Loczek napisał(a):Ale sie boje chyba gabarytów.
loockas napisał(a):Gabaryty jak gabaryty, ale to dośc ekskluzywny telefon. Przy Twojej pracy kup sobie na niego jakiś dobry pokrowiec, bo go szybko rozwalisz. Pamiętaj też o dyndającym na sznurku rysiku
loockas napisał(a):Pobaw się nim wcześniej zanim się zdecydujesz. Windows Mobile trzeba chciec posiadac, bo to bardzo specyficzny system jeżeli chodzi o telefony komórkowe
marcinkosky napisał(a):a wg. mnie glowne zalety omnii to:
-mozliwosc wgrania nawigacji
-naprawde dobry aparat
-wi-fi zeby (juz nie nudze sie w pracy oczko )
-duza pojemnosc... ja mam omnie 16 GB wiec nie moge narzekac
-cala masa programow pod windows mobile
marcinkosky napisał(a):tylko z tego co czytalem na forum samsunga omni to nie kazda jest taka super...
Radex84 napisał(a):omnia telefon bardzo fajny ale ekran jak dla mnie jest za malo czuly na dotyk. w porownaniu z iphonem wypada bardzo blado jesli chodzi i wygodne korzystanie.
natomiast funkcje bdb
loockas napisał(a):To ma właściwie każdy palmofon z tej półki cenowej
loockas napisał(a):Mam trzeciego palmtopa i korzystam tylko z matowych folii brando. Kosztuje niestety nie 5zł, a 30zł ale warto.
jest całkiem sporo. Myślałem teraz nad zakupem iphone bo ceny mocno spadły. Dla mnie jedyna wada to brak nawigacji.
8dyb8 napisał(a):omnia to bardzo fajny telefon, z fajnym systemem, programami, i parametrami, ale ma jedna straaaaaszna wade – jedno wejscie, pol roku temu jak jeszcze sie nie nacieszylem telefonem to sobie sluchalem ciagle muzy w pracy i to ze nie mozna jednoczesnie ladowac i miec podlaczonych sluchawek jest troche chore
Z ktora mozna sobie poradzic np. tym:8dyb8 napisał(a):omnia to bardzo fajny telefon, z fajnym systemem, programami, i parametrami, ale ma jedna straaaaaszna wade – jedno wejscie, pol roku temu jak jeszcze sie nie nacieszylem telefonem to sobie sluchalem ciagle muzy w pracy i to ze nie mozna jednoczesnie ladowac i miec podlaczonych sluchawek jest troche chore
say napisał(a):Z ktora mozna sobie poradzic np. tym:
say napisał(a):Zastanawialem sie nad omnia, wybralem jednak i780 ze wzgledu na hardware'owa klawiature, mam juz dosc dotykowych.
Radek89 napisał(a):Dokładnie , omnie trzeba poprostu dość mocno wciskać ... U mnie w F480 jest to już rozwiązane super, ale dotyk w omni wymaga przyzwyczajenia
loockas napisał(a):Na szczęście piszę 2 smsy tygodniowo
jeśli Ci chodzi głównie o interfejs dotykowy a nie ważne dla Ciebie jest to żeby miał gps czy jakieś inne bajery to polecam Samsung Avila –> s5230. nowy model samsunga w przyzwoitej cenie, dotykowy interfejs, 3.2 mpx aparatbrii napisał(a):Takie zapytanie mam bo wypadełm z tematu:
Jaki "telefon" polecacie na prezent – ma to być coś typu iPhone/Omnia z wygodną obsługą e-maila i ogólnie wygodny w użyciu? Innych wymagań nie ma – więcej funkcji wcale nie będzie plusem.
Budżet bez ograniczeń.
brii napisał(a):ma to być coś typu iPhone/Omnia z wygodną obsługą e-maila i ogólnie wygodny w użyciu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości