glupio byloby gdybys tco wlasnie wtedy organizowal spota, choiaz juz zaproponowales abysmy date slubu przesuneli

www.mazdaspeed.pl
Jerry napisał(a):Miejsc jest dużo tylko chęci w Mazda Speed mało,no i może kasy również...
Waluś napisał(a):Jerry napisał(a):Miejsc jest dużo tylko chęci w Mazda Speed mało,no i może kasy również...
o tóż to.
Z całej tej dyskusji wnioskuje że szukamy tylko i wyłącznie miejsca z lotniskiem. Czy nie można zrobić spota bez ściganiai tak nie wszyscy sie tak bawią. Więc po co uszczęśliwiać na siłe
Ja jestem za spokojnym miejscem w jakimś ośrodku wypoczynkowym – zabawa, ognisko, grill, pogaduchy itp. nie koniecznie w tej kolejności
) a na jakieś konkurencje można wyszukać jakieś wyasfaltowane miejsce w mieście gdzie moglibyśmy spotować. Na slalom i zręcznościówki nie trzeba półtorakilometrowego pasa startowego a i bez tego można sie świetnie bawić. Nikt nikogo zmuszać nie będzie na przyjazd. Jak nie chce to nie musi jechać, a powtarzam, choćbyście sie posrali to i tak wszystkim nie dogodzicie
!!
Debatujecie nad czymś co nigdy nie dojdzie do skutku, bo a to nie wolno, a to kasy nie ma itd. A czas cały czas ucieka. Idzie lato a w lecie raczej trudno tak na chop siup wynająć ni z tąd nizowąt duży ośrodek na kilkadziesiąt miejsc do spania za rozsądne pieniądze.
Lepiej sobie to odpuśćcie bo i tak nic z tego nie wyjdzie. Jest już prawie czerwiec a tu nawet daty nie ma nie wspominając o miejscuNasz klub niestety nie posiada zdolności organizacyjnej takich imprez. Brakuje osoby która by siłowo zajeła sie organizacją, określając konkretną date i miejsce i koniec.
Ja już nawet nie planuje wyjazdu na taki spot. Bo wiem że będą kłopoty z załatwieniem urlopu, jak sie dowiem 3 tygodnie przed wyjazdem dokąd i kiedy mam jechać. A w moim wypadku zważywszy na odległośc, która napewno będzie nie mało nie pojade tam na wekend tylko bym chciał na dłużej.
Tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości