KyRy
Biuro Podróży Gromad-Tourist. Piotr Optołowicz
Adres: Libana 5, 59-220 Legnica
Telefon: (076) 862-95-71
Fax: (076) 862-85-82
Nie mogę zlokalizować ich trony internetowej bo mają jakiś dziwny adres. Na witrynie jest ogłoszenie na chyba dokładnie 4 terminy wycieczek do Tunezji – jest jedno ale, ta wycieczka o której mówię ma już dokładny termin na 21 maja – i chyba raczej nie ma innej opcji terminu.
Ogoszenie dokładnie tak jak pisałam – Tunezja 4*, All Inc., 2 tyg, wyjazd 21 maja. – 1550 (dokładnie chyba 1536 – Cena kompletna wg informacji na ogłoszeniu)
Jak coś to mogę dawać ci cynki na temat wyjazdów jakie będę dawać w promocyjnych ofertach, bo sama będę co chwilę do nich zaglądać – jak się trafi coś naparwdę fajnego to będę kombinować z urlopem, ale ten termin już mi przepadł kompletnie
I na początku kwietnia Triada w niedziele o 9.00 otwierała promocyjnie biura, bo wypuszczali na rynek kilka ofert na zasadzie kto pierwszy ten lepszy – Egipt 7 dni 5*, all, tydzien był za około 800 zł no ale jak już wspomniałam nie podpisali mi urlopu

Dobrze, że nie wykupiłam zanim poszłam do szefowej....
PS. troche już przeglądam te wyjazdy i chyba naparwdę najtaniej jest z lokalnych mniejszych biur podróży – mają znacznie niższe ceny niż w necie a oferty identyczne.
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...