![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

www.mazdaspeed.pl
deniorek napisał(a):Jeździłeś?
deniorek napisał(a):No ja mam czas do ostatecznego zastanowienia się do czerwca także to sporo czasu.
Sevyoruum napisał(a):Co do tej nowej Verso- nie jezdzilem, jednak z wygladu to mnie sie osobiscie nie podoba. Tak jakby w tej Toyocie nastapila rozmowa:
– Szefie, to jak, zmieniamy nadwozia, robimy nawosci?
– Robimy!
– A co z Verso?
– Hmmm... Pizgnijcie 3 razy w maske i powiemy, ze nielad artystyczny...
Lucass napisał(a):Cx jest Suv-em które z natury nie są ani ekonomiczne ani pakowne i nie do końca dobre na długie trasy.Maja one inne zalety o których już niebęde pisał.
Nie skazujcie od razu diesla w CX-ie na niepowodzenie póki nim niejeżdziliście.
Diesel w Cx-ie jest dla ludzi którzy mają w du... objeżdzanie , ściganie itd. itp. z innymi uczestnikami ruchu , a poprostu podoba im się to auto , chcą mieć 4X4 i troche zaoszczędzić na paliwku.
lucass napisał(a):nie do końca dobre na długie trasy
jancio68 napisał(a):Z tymi trasami to się nie zgodzę. Cx się idealnie nadaje na nasze trasy.
A jak ktoś rzeczywiście lubi baaardzo spokojną jazdę, nie przeszkadza mu sznur samochodów go wyprzedzających, dym z rury, klekot bocianów spod maski, tankowanie z ciężarówkami itd. to CX diesel będzie idealny tylko tak jak już ktoś pisał niech dadzą duży napis DIESEL na klapie a nalepkę "Stop wariatom drogowym" można dolepić samemu.
Z tymi trasami to się nie zgodzę. Cx się idealnie nadaje na nasze trasy.
A jak ktoś rzeczywiście lubi baaardzo spokojną jazdę, nie przeszkadza mu sznur samochodów go wyprzedzających, dym z rury, klekot bocianów spod maski, tankowanie z ciężarówkami itd. to CX diesel będzie idealny tylko tak jak już ktoś pisał niech dadzą duży napis DIESEL na klapie a nalepkę "Stop wariatom drogowym" można dolepić samemu.
lucass napisał(a):Ja wiem że się nadaje , ale nie jest on zaprojektowany do długich podróży bo do tego są lepsze inne auta.
Ja napewno bym niekupił CX-a gdybym miał w kółko śmigać autostradami.
lucass napisał(a):Tak więc marudzicie oj marudzicie panowie usmiech
żadna toyota wygładem nie zastąpi CX i koniec kropka
jancio68 napisał(a):Cx-7 jest crossoverem!
jancio68 napisał(a):A że można inaczej: dzisiaj czytałem o nowej E-klasie Mercedesa rzecz jasna. Jest tam m.in. silnik, diesel 2.2 (oznaczenie 250CDI): 204KM, 500Nm!!, waga podobna, 0-100km/h – 7,4s, V-max – 242km/h, spalanie: 6.2-8.3l/100km. Wiem, inna marka, inna klasa... Ale można.
jancio68 napisał(a):Do Cx-a nie pasuje mi też typ kierowcy księgowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości